MOTIVASI SENDIRI

ini post saya yg ke 1117 !


keliling rumah saya langit sudah mendung ,tanda hujan bakal turun sebentar lagi .

setelah menelan beberapa keping pisang goreng dan keropok lekor .perut dah mula kenyang ditambahkan lagi dengan satu mug ABC POWER ! amboi . . malas dah rasa nak menaip ! kehadiran tidur mulai terasa .tetapi disebabkan malam nanti ada masa lagi untuk tidur ,makanya lagi elok tidur malam je ,sebab sekarang waktu asar ,tak elok tidur kerana mewarisi diganggu jin atau masalah penyakit mental katanya  . .waallahualam ~

nak share apa ni ekk ??kempen untuk diri sendirilah . . .

katakan tidak untuk sifat kurang ajar kerana perangai itu bukan memberi anda harta yg bernilai pun ! dimana anda berada jika kurang ajar masih kekal menjadi hak milik anda ,makanya tiada lagi yg bakal kekal selain sifat terkutuk itu ! hilang kawan , hilang hartabenda , hilang kerjaya , hilang keluarga , hilang segalanya termasuk lah hilang jiwa . . .


***biar terlebih ajar ,jangan kurang ajar ~ sekian






Comments