PENGGANTI SAYA YG AWESOME

sempena musim cuti sekolah semesta kedua ni , saya memang dah jarang guna pesbuk  . kerja dan tanggung jawab terlalu banyak menanti .kata orang buat kerja kena ikhlas jika mahukan hasil yang terbaik .ok ,saya memang ikhlas ! saya abaikan laman sosial .on pun kejapkejap ,selebihnya adik saya  yang uruskan . alhamdulillah . . .walaupun dia sikit sengal keh3

dia kalau update memang macam status cari gaduh ,tapi padahal masa di update tu dia gelak je memanjang hehehe . . sebab tu saya cakap dia sengal !

malam tadi dia hampir je bergaduh dengan member alam maya saya bila someone tu komen yang ayat dia lebih kurang berbunyi macam ni :

asik jiwang memanjang je bila melintasi timeline ni ,
sudah-sudah la Lyenda ixati , get your own life !


hahaha yang paling syok bila je terbaca komen tu , adik saya  terus hangen satu badan ! dia siap buat status marah2 lagi yang katanya :

bro . . xsuke status wa ekk???
kasi block aaa pe lgi !!
tu pun kena ajo ke beb??
addoii ...



demi mengelakkan kepanasan yang berpanjangan ,jalan terbaik saya switch off wifi kemudian saya delete komen yg someone taip kat status saya tu .hehehe settle ! tapi ingatkan bila dia dah tidur ,Bangun pagi dia dah lupa ! rupanya pagi-pagi lagi dia dah online kemudian dia bagi sound pulak kat mamat tu ! ohnyaaaa . . .sungguh ganas adik saya ni !




Ni saya ambil sebahagian dari komen dia dengan someone tu ,kang tunjuk semua ,macam mengaibkan orang le pulak kan hehehe .nahas la kalau jadi bf adik saya . hari-hari kena belasah la camni hahaha . . .

Comments