MELAYU BERNIAGA

Hi . . .
Nak raya ni .
Saya pun ada la membuat pesanan secara online pada seorang dropsip .dia jual foundation ,  tau foundation tu apa ? Bedak asas la . . . harganya rm86 .

Bila dia massage di wassap  maka jadilah urusan jual beli tu akhirnya .

Semalam saya pergi bank in duit dia . tiba-tiba petang nya pulak dia wassapp saya katanya :

Kenapa rm90?

Saya pelik ! Budak ni betul ke jual ni ? Tapi saya balas :

Heee . . boleh ke bank in 86?

Kata dia . . bagi no akaun awak , nanti saya pulangkan rm 4 tu .

Hah??? Saya macam tak bernafas kejap . gini jelah ye . . bakinya awak masukkan dalam bungkusan foundation tu nanti . .boleh?

Dia kata : ok . . ok . .

Awak . . kenapa saya tak *keep the change je baki tu?? Sebabnya saya nak dia tahu bagai mana nak jual secara on
line ni . kalau lah boleh bank in duit pada nilai kurang dari rm 5  . . boleh beritahu saya sekarang juga caranya eah .

Tadi dia wassapp lagi . .. Katanya :




Saya : *ehhhhh . . . ?!

Nak nampak jadi orang baik saya jawab Terima kasih .


Awak oo awak . . .kita tunggu dan lihat je nanti ekk . apa kisah selanjutnya .

Selamat berpuasa . . .

Comments