Skip to main content

SUKSESS PAT !

Patrick !

Ahhaa  anak india campuran cina dari Nilai ,N9. . alaa tu lah kawan alam maya dinda tu  . kenal lagi dak ek? ala yang gitu-gitu tu . . meh la letak pic ganteng dia kat sini .



ok lulus ! heheee want to comment ? ahhh . . .  handsome  maaa hahaha .but tu pic pat yang dulu ok.


dinda lama dah tak dengar kisah patrick ,lepas masing-masing dok busy dengan tanggungjawab masing-masing . last dulu kami chatting masa dia barulah kemaruk dengan dunia cycling dia tu .ketika tu dia baru je lepas frust ! hehehe biasalah orang muda . couple then frust,frust then couple . . . haha sudah jadi asam garam katanya heee~

dulu kalau dia sedih , kami sama-sama kongsi kisah sedih tu . kadang kadang dinda menangis membaca tiap ayat yang patrick taipkan . kecewa nya dia saat tu ,dia je yang rasa .  hmmmm . . .  but !! tu dulu ok ! tu dulu !

now . .  dia dah berjaya dengan hidupnya ( hope sangat-sangat lah kan )  dinda tau patrick anak mr and mrs Siow yg hebat !! dia tak pernah putus asa dengan benda remeh temeh ni ! selepas tamat pengajian ,now patrick sudah berkerja di IBM cyber Jaya !! yes !dia berjaya mendapatkan kerja disitu ! tahniah patrick *my apek itam !! hahahah . . dan . .something  dinda nak tunjukkan kan awak semua  . . . .

look !!!!




dia dah handsome siot !! *bukan yang pakai spek itu lah,itu bf orang ! hahaha . .pat !! memang handsome !! really . . .tak bohooooong  . .hahaha

dinda tanya dia kenapa sudah kurus macam tu ?tak makan ke ? dia cakap dengan basikalnya dia jadi macam tu . yes ! look fit ! akhirnya  . . . hobi dia berjaya menjadikan dirinya nampak hebat !! dia enjoy , look fresh ! wow !! giler habaq hang firstime tengok wajah apek itam ni . macam tak caya ,macam caya hehehe

bila dinda cakap yang dinda nak tengok wajah cinta baru dia .dengan gelak ,pat cakap mana ada perempuan nak kan dia ,sebab dia hitam hahaha . negro lagi hitam dari you la apek itam hahahah *dinda harap lepas keluarnya wajah pat dalam blog ni ,ada lah yang sudi takel my apek itam ni ,tapi takel dengan iklas ok ,bukan suka-suka , dinda rejam korang nanti haaaa . . .

Dan mana mana kawan-kawan dinda yang nak cari model partime or full time ,dinda cadangkan korang ambil la mamat cycling ni  . dia baik tau . dia bijak jugak , anak tunggal yang manja ,penyayang pada alam semula jadi dan dia pecinta basikal sahaja bukan pecinta wanita   . . .  . peace ~

dan bila patrick tanya dinda dah ada bf ke belum ?dinda  cakap lah ada . .  dan dalam perhatian . sebab dinda malu la nak cakap hal yang sebenar kat dia hehehe sorry my apek ,i tipu you laaa hehehe  dan di timeline fb patrick ,dinda jumpa kata kata ini ,dan dinda rasa  ini prinsip patrick jugak kot . . .

The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget.”

Mario Cipollini, cyclist, former world champion.

Good luck Mr Patrick Siow and tahniah mr and mrs Siow sebab kalian dah berjaya menjaga , mendidik anak tunggal anda yang manja ini . Patrick , you dah jadi orang IMB kena kerja rajin -rajin tau  dan thanks so much buat kawan kawan cycling patrick yang rajin sangat sangat melayan budak patrick tu naik basikalnya . .eh !! korang saudara mara je kan?? hahaha . . .

Patrick !!Dinda nak belanja satu gambar ni untuk you  !! taddaaaa . .

girlfriend siapa kah ini ? hahaha

SEBENARNYA dinda nak cakap yang putus cinta itu bukan pembunuh dan awak tak perlu menangisi akannya lama-lama sebab awak berhak mendapat yang lebih baik dan yang terbaik dari sebelum ini! ok ?

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx