THIS IS MINE

Ahha tengok je header !



mungkinkah anda salah seorang yg dinda perhatikan ? omputih cakap stalker ? aa gitu ke ? hati-hati kerana anda dalam pemerhatian dinda sekarang ni . kenapa dinda nak perhatikan orang ? macam takde kerja lain kan ? eee. . pedulik ah !

mari sini Dinda  nak kabo kannya :

ada orang cakap dinda ni pung pang pung pang ,lagak awek air mata lah , cakap tak serupa bikin lah , macam-macam ada lah . . ingat dinda heran ? sebab dinda bukan aweknya  Amran Fan *eh macam dah tak aktif je page ni heee? no way !! sikit pun tak . . .dinda tak nak amran tu !! haaaa

dan juga maybe dinda bukanlah  wartawan gossip ! tapi untuk orang yg dah biasa dengan meroyan dinda ,pastinya mereka  akan tertunggu tunggu post terbaru dinda .apa yang dinda nak kongsikan kat blog pra -sekolah ni .  ceh . . .dah pandai merendah diri la dinda sekarang :)


hmm. . . .ada yang  kata,dinda ni cakap macam bagus pada hal apa pun tarak  . ofcos bagus ,sebab dinda pernah masuk Asia Bagus,cuma bakat je tak lepas . dia suruh nyanyi ,dinda cuma pandai mengaji heee . . .salah pergi temuduga la .

tapi kat sini ,kat blog dinda ,dinda nak cakap yang apa yang dinda taip disini  bukan nak tambah menambah cerita yang takde atau cerita yang ada,tapi itu yg dinda jumpa dan dinda kongsikan untuk anda semua .

so kalau ada yang anggap dinda memain dalam berblog ,dinda tak macamtu ,cuma blog ni blog dinda dan standart nya biar dinda je yang tahu . untuk ketahap pakar maybe tidak lagi ,tapi cukuplah sekadar berkongsi pengalaman di alam maya . eh ! korang paham tak maksud dinda ni ? adeh . . .




Comments