Skip to main content

THIS IS MINE

Ahha tengok je header !



mungkinkah anda salah seorang yg dinda perhatikan ? omputih cakap stalker ? aa gitu ke ? hati-hati kerana anda dalam pemerhatian dinda sekarang ni . kenapa dinda nak perhatikan orang ? macam takde kerja lain kan ? eee. . pedulik ah !

mari sini Dinda  nak kabo kannya :

ada orang cakap dinda ni pung pang pung pang ,lagak awek air mata lah , cakap tak serupa bikin lah , macam-macam ada lah . . ingat dinda heran ? sebab dinda bukan aweknya  Amran Fan *eh macam dah tak aktif je page ni heee? no way !! sikit pun tak . . .dinda tak nak amran tu !! haaaa

dan juga maybe dinda bukanlah  wartawan gossip ! tapi untuk orang yg dah biasa dengan meroyan dinda ,pastinya mereka  akan tertunggu tunggu post terbaru dinda .apa yang dinda nak kongsikan kat blog pra -sekolah ni .  ceh . . .dah pandai merendah diri la dinda sekarang :)


hmm. . . .ada yang  kata,dinda ni cakap macam bagus pada hal apa pun tarak  . ofcos bagus ,sebab dinda pernah masuk Asia Bagus,cuma bakat je tak lepas . dia suruh nyanyi ,dinda cuma pandai mengaji heee . . .salah pergi temuduga la .

tapi kat sini ,kat blog dinda ,dinda nak cakap yang apa yang dinda taip disini  bukan nak tambah menambah cerita yang takde atau cerita yang ada,tapi itu yg dinda jumpa dan dinda kongsikan untuk anda semua .

so kalau ada yang anggap dinda memain dalam berblog ,dinda tak macamtu ,cuma blog ni blog dinda dan standart nya biar dinda je yang tahu . untuk ketahap pakar maybe tidak lagi ,tapi cukuplah sekadar berkongsi pengalaman di alam maya . eh ! korang paham tak maksud dinda ni ? adeh . . .




Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx