Skip to main content

WAKTU TERLUANG HANYA UNTUK SYA

Malam ni Sya ada permintaan kat dinda . . dia suruh dinda edit kan blog baru untuk blog lama dia  . adeh . . sya kan tau dinda tengah honeymoon hmmm  .dia tu sengaja lah tu nak suruh dinda tak masuk tidur awal malam ni hahaha

asalnya sya nak ,lepas tu dia kata ' kensel ' sebab tak nak ganggu dinda yang busy kononnya heee . . .tapi siapa yang tak sayang Sya ,si bintang kpop tu hah hehehe  nilah facebook sya ,bintang k-pop dinda yang ucuk anje tu !!

so sekarang dinda dah pun siapkan apa yang sya hajatkan . harap lah sangat sya dapat terima hasil kerja dinda yang tak seberapa malam ni kat blog my sya , my dear , my rindu ,my manja !!

ahha kalau awak nak tau apa kerja sya dalam blog tu,  free nanti masuklah ok  ,tengok sendiri hasil idea sya . siapa lagi nak tolong bangsa kita berkarya kalau kita sendiri . cayok sya .!

buat sya ,dinda nak wish good luck , ada apa-apa luahkan je dalam cerpen awak tu ye my dear . janganlah malas-malas pulak . sebab kemalasan itu bakal mengundang kebuntuan idea nanti .

ok lah my kekanda dah panggil tu ,jam pun dah pukul 2.05 am . . .bhaaii sya ,jangan kecik hati  atas apa yang dinda dah buat tak blog u tu . . .


Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx