WAKTU TERLUANG HANYA UNTUK SYA

Malam ni Sya ada permintaan kat dinda . . dia suruh dinda edit kan blog baru untuk blog lama dia  . adeh . . sya kan tau dinda tengah honeymoon hmmm  .dia tu sengaja lah tu nak suruh dinda tak masuk tidur awal malam ni hahaha

asalnya sya nak ,lepas tu dia kata ' kensel ' sebab tak nak ganggu dinda yang busy kononnya heee . . .tapi siapa yang tak sayang Sya ,si bintang kpop tu hah hehehe  nilah facebook sya ,bintang k-pop dinda yang ucuk anje tu !!

so sekarang dinda dah pun siapkan apa yang sya hajatkan . harap lah sangat sya dapat terima hasil kerja dinda yang tak seberapa malam ni kat blog my sya , my dear , my rindu ,my manja !!

ahha kalau awak nak tau apa kerja sya dalam blog tu,  free nanti masuklah ok  ,tengok sendiri hasil idea sya . siapa lagi nak tolong bangsa kita berkarya kalau kita sendiri . cayok sya .!

buat sya ,dinda nak wish good luck , ada apa-apa luahkan je dalam cerpen awak tu ye my dear . janganlah malas-malas pulak . sebab kemalasan itu bakal mengundang kebuntuan idea nanti .

ok lah my kekanda dah panggil tu ,jam pun dah pukul 2.05 am . . .bhaaii sya ,jangan kecik hati  atas apa yang dinda dah buat tak blog u tu . . .


Comments