BLOGGER

http://louisvuittonisallyouneed.tumblr.com/

masa itu emas !

bijak sungguh orang zaman dulu beri contoh peribahasa . kalau yang mahal , yang bernilai ,berharga mestilah dengan emas ! eh . . . dah berapa nilai segram emas ye sekarang  ? lama dah rasanya  dinda tak beli emas  dikedai emas sebab asik je pergi kedai baju #eh . . .

harini 11-9-2014 notification muka buku dinda full dengan aktiviti aktiviti blogger - blogger di #kelabbloggerBenAshaari , B .A ada buat segmen dan ada jugak blogger yg nak blogwalking minta link . so berpusu pusu lah link masuk diruang komen ,bertubi tubi lah notification masuk di muka buku dinda .

alhamdulillah . . . akhirnya meriah semula dunia blog di Malaysia ni .barulah dinda boleh nampak  kaki - kaki blog  yg selama ni sejuk dan masing -masing buat hal masing -masing gitu .heee *macam dinda je kan *

apa pun dinda harap ,semua blogger di Malaysia terutama kawan -kawan blogger di #kelabbloggerBenAshaari berjaya dengan impian dan matlamat arah tuju mereka dalam dunia blog .rebut peluang ni untuk terus betapak dengan jaya nya dalam dunia blogging . ye masa itu emas !! esok lusa entah ada ke tak peluang tu lagi . . .

dinda ?? takpelah dinda sekarang dah goBLOG dah  nak berblog . . .

heee apa goblog ? pergi tanya orang jawalah eah ~

Comments

ubai ismail said…
singgah sini..

berblog ni best..sbb boleh release tension ^^
Yenda Ixati said…
tengs awk . . . :)
silalah dtg lagi