Skip to main content

BLOGGER

http://louisvuittonisallyouneed.tumblr.com/

masa itu emas !

bijak sungguh orang zaman dulu beri contoh peribahasa . kalau yang mahal , yang bernilai ,berharga mestilah dengan emas ! eh . . . dah berapa nilai segram emas ye sekarang  ? lama dah rasanya  dinda tak beli emas  dikedai emas sebab asik je pergi kedai baju #eh . . .

harini 11-9-2014 notification muka buku dinda full dengan aktiviti aktiviti blogger - blogger di #kelabbloggerBenAshaari , B .A ada buat segmen dan ada jugak blogger yg nak blogwalking minta link . so berpusu pusu lah link masuk diruang komen ,bertubi tubi lah notification masuk di muka buku dinda .

alhamdulillah . . . akhirnya meriah semula dunia blog di Malaysia ni .barulah dinda boleh nampak  kaki - kaki blog  yg selama ni sejuk dan masing -masing buat hal masing -masing gitu .heee *macam dinda je kan *

apa pun dinda harap ,semua blogger di Malaysia terutama kawan -kawan blogger di #kelabbloggerBenAshaari berjaya dengan impian dan matlamat arah tuju mereka dalam dunia blog .rebut peluang ni untuk terus betapak dengan jaya nya dalam dunia blogging . ye masa itu emas !! esok lusa entah ada ke tak peluang tu lagi . . .

dinda ?? takpelah dinda sekarang dah goBLOG dah  nak berblog . . .

heee apa goblog ? pergi tanya orang jawalah eah ~

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx