DAH POWER HOT PULAK TU

semalam dinda buat satu status yg dikomen oleh seorang friendlist . katanya :


yes ! bila awak dapat komen macamni secara automatik awak pastinya dapat kesan yang ni standard adik - adik gitukan . ok . . dinda pun rajin -rajinkanlah jari untuk masuk ke timeline dia  .  . . dan

ok fine ! jumpa dah ! seriously dia memang budak hot  !!! sebelum tu antara aspek budak hot di muka buku ialah  #follower  #liker  #friendlist  #komenkawankawandia

jom tengok salah satu dinda ambil dari status adik hot yg power giler pada dinda !! hah !! tu diaaaa . . .



Mulanya bila dinda baca status dia ,dinda gelak golek golek je sebab memang lawak  ah kan tapi bila tengok liker status tu !! mak oiii . . kalah status abang Ben Ashaari ,  status Pak Nil ( aznil nawawi ) , status Bro Famestone , ngalahkan retis budak ni hot dia hahaha . . ko hade ?? gigil dinda nak komen kat timeline dia dah  hehehe . . . . dinda cool ,dinda tak hot pun kan  awak kan :)

yeah . .  its too cool bebeh :p

Comments