MAHLUK TUHAN PALING KEJAM

jam 3.03 am

dinda baru je  lepas offline muka buku . baru lepas berchatting dengan  insan yg memang naluri dinda kata , saya kenal sangat dia ni ,cuma mungkin saja dia pakai profile yg  lain . ahh dinda dah mula rasa cuak !!

ye ,jika dengan profile ini  memanglah dinda baru pertama kali chat . tapi selepas beberapa minit bersembang ,ada sesuatu yang dinda rasa. . .  seperti kami dah lama kenal ,dah  biasa chat . lagi -lagi bila masuk ke timeline dia. melihat teman teman fb dia. memang sah ,dialah orangnya .

katanya dia orang Selangor ( Kajang ) tapi dinda tak rasa dia orang Selangor ! ok fine ! dia tipu dia yang dapat dan dinda pun dah berazam nak kosongkan tabung dosa kan,maka dinda pun ia kan je lah kenyataan dia tu . dan bila  akhirnya ,

dia tau lirik lagi sepi by 6ixth sence yg dinda minat gila tu

dia tau kerjaya dinda sebagai pekerja di taska

dan bila dia nak tahu dinda ni seksi ke tidak !

ok ,jelas memang dia lah orang yg sejak awal chat tadi dinda fikirkan . yakin sangat dialah orangnya ! timeline penuh gambar awek seksi , ada matual friend yang dinda dah kenal lama . dengan dp dia yang seakan gengster taik kucing tu ! ok lah . . .  dinda nak cakap disini ,musuh lama dinda kembali !!

ok . .sekarang apa yg dinda nak ,gadis -gadis diluar sana janganlah terjebak dengan mahluk Tuhan paling kejam ni ! KENAPA dinda cakap dia kejam ? dia fikir semua perempuan itu hamba seks untuk kaum sejenisnya !!! spisis seperti ini hanya layak dimandulkan disepanjang hayatnya !

sekian dan selamat pagi sabtu .

ini pengakuan dia :

  • awak nie dah knpe?

    must awak pk kan

    sape saye sbnrnye

    awak must ingt saye nie kenalan awak kn

    n saje nk mainkan awak

    tpi saye bukan org phng

    yg awak rase tu

    hahahaha

    saye thu awak pnh pkai nick name yenda ixati
  • Adinda Ixati
    Adinda Ixati


    what ever ~
  • Damian MinQail
     <~~~ perlukah dia di mandulkan ? minda anda je yg menentukannya ,bukan dinda ,sebab kalau ikutkan hati panas dinda saat ni ,memang dia akan hilang begitu je dari alam maya ini . . .









Comments