Skip to main content

MAHLUK TUHAN PALING KEJAM

jam 3.03 am

dinda baru je  lepas offline muka buku . baru lepas berchatting dengan  insan yg memang naluri dinda kata , saya kenal sangat dia ni ,cuma mungkin saja dia pakai profile yg  lain . ahh dinda dah mula rasa cuak !!

ye ,jika dengan profile ini  memanglah dinda baru pertama kali chat . tapi selepas beberapa minit bersembang ,ada sesuatu yang dinda rasa. . .  seperti kami dah lama kenal ,dah  biasa chat . lagi -lagi bila masuk ke timeline dia. melihat teman teman fb dia. memang sah ,dialah orangnya .

katanya dia orang Selangor ( Kajang ) tapi dinda tak rasa dia orang Selangor ! ok fine ! dia tipu dia yang dapat dan dinda pun dah berazam nak kosongkan tabung dosa kan,maka dinda pun ia kan je lah kenyataan dia tu . dan bila  akhirnya ,

dia tau lirik lagi sepi by 6ixth sence yg dinda minat gila tu

dia tau kerjaya dinda sebagai pekerja di taska

dan bila dia nak tahu dinda ni seksi ke tidak !

ok ,jelas memang dia lah orang yg sejak awal chat tadi dinda fikirkan . yakin sangat dialah orangnya ! timeline penuh gambar awek seksi , ada matual friend yang dinda dah kenal lama . dengan dp dia yang seakan gengster taik kucing tu ! ok lah . . .  dinda nak cakap disini ,musuh lama dinda kembali !!

ok . .sekarang apa yg dinda nak ,gadis -gadis diluar sana janganlah terjebak dengan mahluk Tuhan paling kejam ni ! KENAPA dinda cakap dia kejam ? dia fikir semua perempuan itu hamba seks untuk kaum sejenisnya !!! spisis seperti ini hanya layak dimandulkan disepanjang hayatnya !

sekian dan selamat pagi sabtu .

ini pengakuan dia :

  • awak nie dah knpe?

    must awak pk kan

    sape saye sbnrnye

    awak must ingt saye nie kenalan awak kn

    n saje nk mainkan awak

    tpi saye bukan org phng

    yg awak rase tu

    hahahaha

    saye thu awak pnh pkai nick name yenda ixati
  • Adinda Ixati
    Adinda Ixati


    what ever ~
  • Damian MinQail
     <~~~ perlukah dia di mandulkan ? minda anda je yg menentukannya ,bukan dinda ,sebab kalau ikutkan hati panas dinda saat ni ,memang dia akan hilang begitu je dari alam maya ini . . .









Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx