Skip to main content

TAGGING AGAK AGAK LA YA

Hai . . .  salam hari khamis ye awak

harini kesihatan dinda masih belom ok 100% . mungkin ubat demam tak sesuai kot. nak kena makan yang lebih power lagi . ke memang dinda banyak sangat dosa kat kawan-kawan so demam ni penghapus dosa dinda . . hmmm

bila online muka buku , dinda rasa macam masuk akaun orang lain asalnya  . tapi bila tengok nick name ,sah memang fb dinda yang sebenarnya . kenapa dinda terkejut ?

ada sorang kawan dinda ni ,dia baik hati sangat sangat ,rajin sangat sangat , so dia pun taggingkan status dia kat wall dinda ni . kalau dia jual barang online memang dinda lepaskan lagi .. . but kalau nak share pasal film hindustan ,sorry dinda tak minat hindustan ye awak . . . sorry sangat sangat ,dinda kena hidekan status awak tu .

DULU BOLEH LA . . .sebab dulu dinda minat sangat kat salmah khan tu ,tapi sekarang kat Malaysia kita dah ada AWIE , BEN ASHAARI , so nape nak tengok yang jejauh tu . . .ye dok ?puji pun bangsa sendiri jugak . . .eh ! Awie dan Ben Ashari belakon hindustan ??? ishh taklah . . . dinda suka tengok tubuh diaorang yang ketul - ketul tu jek  . .







hmmm dapat dinda bayangkan kalau bro Ben Ashaari berlakon ,mesti gempak sambil buai anak heeee . . opss sambil drive kereta dan drift . . . heeee *gurau je bro* . . .  korang jangan ingat dinda tak tau susah payah dia nak jadikan badan dia gitu eh . . .  but memang sihat dan mampat !! nice ~

dinda harap sangat sangat abg Awie dan abg Ben akan tagging dinda pic diaorang kat gym la lepas ni hehehe *gedik*

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx