TAGGING AGAK AGAK LA YA

Hai . . .  salam hari khamis ye awak

harini kesihatan dinda masih belom ok 100% . mungkin ubat demam tak sesuai kot. nak kena makan yang lebih power lagi . ke memang dinda banyak sangat dosa kat kawan-kawan so demam ni penghapus dosa dinda . . hmmm

bila online muka buku , dinda rasa macam masuk akaun orang lain asalnya  . tapi bila tengok nick name ,sah memang fb dinda yang sebenarnya . kenapa dinda terkejut ?

ada sorang kawan dinda ni ,dia baik hati sangat sangat ,rajin sangat sangat , so dia pun taggingkan status dia kat wall dinda ni . kalau dia jual barang online memang dinda lepaskan lagi .. . but kalau nak share pasal film hindustan ,sorry dinda tak minat hindustan ye awak . . . sorry sangat sangat ,dinda kena hidekan status awak tu .

DULU BOLEH LA . . .sebab dulu dinda minat sangat kat salmah khan tu ,tapi sekarang kat Malaysia kita dah ada AWIE , BEN ASHAARI , so nape nak tengok yang jejauh tu . . .ye dok ?puji pun bangsa sendiri jugak . . .eh ! Awie dan Ben Ashari belakon hindustan ??? ishh taklah . . . dinda suka tengok tubuh diaorang yang ketul - ketul tu jek  . .







hmmm dapat dinda bayangkan kalau bro Ben Ashaari berlakon ,mesti gempak sambil buai anak heeee . . opss sambil drive kereta dan drift . . . heeee *gurau je bro* . . .  korang jangan ingat dinda tak tau susah payah dia nak jadikan badan dia gitu eh . . .  but memang sihat dan mampat !! nice ~

dinda harap sangat sangat abg Awie dan abg Ben akan tagging dinda pic diaorang kat gym la lepas ni hehehe *gedik*

Comments