Skip to main content

AZRAAI AND HIS BARPACS

orang takkan tahu ,apa yang tersirat dihati  kita . tiap apa yang kita lakukan adalah hak kita . selagi ianya tidak menyalahi undang undang negara dan akta  keselamatan dalam negeri ,ianya masih lagi kekal menjadi hak kita selamanya !

hobi kita hak kita !
kerjaya kita hak kita !
mak bapak kita hak kita !
harta ,duit ,kereta ,awek ,semua tu hak kita !
hak orang lain ? sila hormat !

kali ni sebut pasal hak peribadi . dinda nak  kongsi pasal hobi seorang teman siber dinda . umur ? standard adik-adik kot dari dinda ni .tapi hobi dia memang menarik ! sebelum ni aktiviti ni jarang sekali kita nampak di Malaysia ni . bila dah jadi rakan muka buku ,dinda selalu stalker timeline dia ! dan memang nampak dia betul-betul cekal dengan hobinya ! dan dia boleh pergi jauh jika di bimbing dengan baik !

cari dia di : FACEBOOK <~masuk link ini !
instagram :  azrai_kuroko .

dan apa yg dinda minat tentang hobi dia ialah aktiviti ni biasanya popular dikalangan atelit Russia dalam sukan-sukan antarabangsa dan adik ni sudah pun mempertengahkannya dikalangan remaja disekitar kediamannya . memang benda ni sudah lama dikenali di Malaysia but ianya bukan sesuatu yg mudah kan ? lagi -lagi remaja sekarang lebih suka mengadap handphone ,PC,games and merempit ! haaa nak tenguk apakah aktiviti beliau ? jom terjah link bawah ni !

 Masuk link pertama 

Masuk link kedua 

Masuk link ketiga

apa komen anda ? menarik ? pada dinda lah kan ,tak semua orang boleh buat macam yang dia boleh buat tu . katanya semua ini masih baru bagi dia tapi  pada dinda dia memang boleh pergi jauh sebab semangat dia memang kuat ! kalau lah  ada orang yg pakar dalam sukan ini dan dapat membimbing dirinya dan beri dia support untuk tiap latihan yg dilakukannya mungkin hobi ini akan menjadi satu hasil kerja yang berbaloi!

siapa kah dia ? biarlah menjadi rahsia peribadi dinda .  cuma pada dinda ,remaja yang sihat dia akan berjaya buktikan dia hebat ! walaupun ada yang pandang negetif sukan ini tapi pada dinda yg sebenarnya mereka tu jeles  sebab mereka tak boleh pusing -pusing atas udara macam awak tu hehehe?

prinsip yg dipegang selama ini  ialah NO PAIN NO GAIN ! wow ! awesome  !! dinda ni golek -golek atas tilam retilah hahaha

bro ! teruskan semua ini ,walaupun bukan untuk sesiapa tapi untuk kecergasan diri awak dan hobi awak ! tak musim dah jadi remaja yang cuma tahu melepak di siber cafe or buang masa sesaja sambil  usya  awek kehulu ke hilir . . . eh !

dinda doakan awak dapat apa yg awak idamkan selama ini ! walaupun kita jauh , akak akan support awak ! good luck bro ! and you are too young untuk mengaku  letih bro ! cayok !




Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx