AZRAAI AND HIS BARPACS

orang takkan tahu ,apa yang tersirat dihati  kita . tiap apa yang kita lakukan adalah hak kita . selagi ianya tidak menyalahi undang undang negara dan akta  keselamatan dalam negeri ,ianya masih lagi kekal menjadi hak kita selamanya !

hobi kita hak kita !
kerjaya kita hak kita !
mak bapak kita hak kita !
harta ,duit ,kereta ,awek ,semua tu hak kita !
hak orang lain ? sila hormat !

kali ni sebut pasal hak peribadi . dinda nak  kongsi pasal hobi seorang teman siber dinda . umur ? standard adik-adik kot dari dinda ni .tapi hobi dia memang menarik ! sebelum ni aktiviti ni jarang sekali kita nampak di Malaysia ni . bila dah jadi rakan muka buku ,dinda selalu stalker timeline dia ! dan memang nampak dia betul-betul cekal dengan hobinya ! dan dia boleh pergi jauh jika di bimbing dengan baik !

cari dia di : FACEBOOK <~masuk link ini !
instagram :  azrai_kuroko .

dan apa yg dinda minat tentang hobi dia ialah aktiviti ni biasanya popular dikalangan atelit Russia dalam sukan-sukan antarabangsa dan adik ni sudah pun mempertengahkannya dikalangan remaja disekitar kediamannya . memang benda ni sudah lama dikenali di Malaysia but ianya bukan sesuatu yg mudah kan ? lagi -lagi remaja sekarang lebih suka mengadap handphone ,PC,games and merempit ! haaa nak tenguk apakah aktiviti beliau ? jom terjah link bawah ni !

 Masuk link pertama 

Masuk link kedua 

Masuk link ketiga

apa komen anda ? menarik ? pada dinda lah kan ,tak semua orang boleh buat macam yang dia boleh buat tu . katanya semua ini masih baru bagi dia tapi  pada dinda dia memang boleh pergi jauh sebab semangat dia memang kuat ! kalau lah  ada orang yg pakar dalam sukan ini dan dapat membimbing dirinya dan beri dia support untuk tiap latihan yg dilakukannya mungkin hobi ini akan menjadi satu hasil kerja yang berbaloi!

siapa kah dia ? biarlah menjadi rahsia peribadi dinda .  cuma pada dinda ,remaja yang sihat dia akan berjaya buktikan dia hebat ! walaupun ada yang pandang negetif sukan ini tapi pada dinda yg sebenarnya mereka tu jeles  sebab mereka tak boleh pusing -pusing atas udara macam awak tu hehehe?

prinsip yg dipegang selama ini  ialah NO PAIN NO GAIN ! wow ! awesome  !! dinda ni golek -golek atas tilam retilah hahaha

bro ! teruskan semua ini ,walaupun bukan untuk sesiapa tapi untuk kecergasan diri awak dan hobi awak ! tak musim dah jadi remaja yang cuma tahu melepak di siber cafe or buang masa sesaja sambil  usya  awek kehulu ke hilir . . . eh !

dinda doakan awak dapat apa yg awak idamkan selama ini ! walaupun kita jauh , akak akan support awak ! good luck bro ! and you are too young untuk mengaku  letih bro ! cayok !




Comments

annies MAN said…
Wow ...hebat dn menarik ! Goodluck ..
Yenda Ixati said…
kan maq kan ,hrp sgtlah brother ni menjadi seorang yg tahu nak gunakan keistemewaan dia yg dia ada dan org lain takde heee