STICKER DIRUANG KOMEN

perasan tak ? ruang komen di facebook  sekarang ni dah boleh guna sticker? sticker yg kita boleh dapat di inbox tu sekarang berada diruang komen pulak ! wah . .pada yg malas nak taip or memang suka dengan animasi comel tu dah boleh la aktifkan sticker awak la ye !

tapi rasanya hanya di pc je kot ,kat lelain gadget  ada tak ekk ,dinda tak pasti pulak lagi . ok lah ! selamat berkomen menggunakan sticker la ye , at least  bak kata dinda yg selalu dinda guna tu . .

biarkanlah hanya gambar berbicara  . . .

rasa dinda itu lebih elok kalau kita komen pakai ayat sebab selalunya ayat ni agak panas dari maksud nya kan ? aa . . .ni antara komen bersticker yg dinda gunakan pagi ini  komen bersticker #masuk link ini !ada orang cakap ek eleh tu pun nak kecoh ke ? nak bagitahu ke?

apa ku kesah!! ni kan idea dinda ! dinda pedulik apa nak post apa pun hahaha yang penting dinda tak post gambar bog*l ! sudah la kan ? eh !!  heeee

Comments