1248

1248 ? apa tu ?
1 ~ maybe 1 untuk  anak sulung ? *dinda la tu*
2 ~ maybe 2  ada dua  harta yg baru terkumpul ? * rumah dan kereta*
4 ~ maybe 4 untuk gaji untuk setiap bulan ?
8 ~ maybe 8 for my luck ?*ong kata orang cina*

hahaha bukan laaa merepek retilah korang ni kan . . . .1248 tu sebenarnya adalah entri dinda kali ini ! ianya adalah idea yang ke 1248 ! meroyan yg sudah beberapa tahun dan kali ni dinda dah dapat 1248 bahan untuk dinilaikan disini ! masyarakat ! dunia sendiri ! percintaan ! masalah negara ! its all here ! sharing with heart,with soul ! that is call ''meroyan '' opss  tak mau touching eah kalau ada entri yang deep tu . . heee

Awak ! kalau awak nak tau ,cita - cita dinda ialah nak jadi seorang penulis novel . tapi disebabkan dinda tiada asas penulisan yang sempurna , tu sebab dinda jadikan blog peribadi ini  sebagai tempat melepaskan semua yg diperhatikan disekeliling hidup dinda ini . antara realiti dan fantasi ,ianya adalah idea ! jika di asah selalu , semuanya bakal menjadikan sesuatu yang sejuk itu menjadi lebih panas . . ohh yessss




matlamat  beblog ? bercakap cuma dalam hati dan tak perlu dibebelkan ketelinga orang itu . sekian ~


Comments