BABY

Aaisyah  Dhia Rana !

oh yey ! nama anak cik Ta dan encik Zain ! aip ! dinda dah jadi blogger retis pulak ke ? idok le ,but disebabkan dinda begitu teruja dengan baby cik Ta dan Zain ni ,so tak salah kiranya dinda update nama si kecil ni kan .



hope sangat -sangat si puteri cik Ta and Zain ,akan menjadi anak yg solehah dan menjadi kebanggan kedua ibubapanya diakhirat nanti ,insya Allah . . .aamiin

psst . . .ada orang tu tanya ,dinda kalau dapat anak perempuan nak bagi nama ape ? err. . . . . *jap fikir*




hmmm  . . pinjam baby google jap ! hee

Comments