BICARA JIWA DINDA

sejujurnya dinda ada benda nak kongsikan dengan awak !


kalau baru je masuk status hanya couple tapi  awak dah  kena control pada semua aktiviti awak , ada baik fikirkan semula  sama ada nak teruskan cinta tu atau ditangguhkan dulu . sebabnya nanti jika jodoh awak panjang dengannya ,awak bukan nak mengadap dia seorang je dalam dunia ni . awak ada keluarga , kawan-kawan , kawan  alam nyata ,kawan alam maya yg mungkin saja boleh jadi punca selisih faham antara kalian .

jadi . . .  sebelum awak makan hati sampai nak komen kat status kawan alam maya pun takut -takut . nak like pun seram  ,  apa lagi nak berbalas chat ,lagilah ketaq lutut hanya sebab  takut si dia marah or cemburu . . makanya ada baiknya ' mohon clash lelaju ' hahaha dinda jahatttt !!!!!

betul laaa. . .  bercinta ini saat paling indah ,tapi kalau asik dibelenggu dengan syak wasangka dan api cemburu ,baik jangan bercinta ,nanti orang yg kita sayang tu akan makan hati hari-hari ,kesian tau . . . kalau sayang haaa bagilah dia happy ,jangan bagi dia kusut orite ??



* kanda google . . .dinda pinjam gambo eah ?

Comments