Skip to main content

JANGAN DIBULI

ehem . . .  kalau ye pun musim orang buli orang minggu ni ,janganlah awak buli dinda pulak !!

''hello dinda cakap dengan siapa ni  ??!''

opss ! adalah someone ni . baru je dinda kenal , itu pun bila dia cakap dia susah nak sebut perkataan IXATI * nama dinda *dengan tepat ! kata dia dah naik  terkeluar kahak dia nak gayakan sebutan itu . dinda cakap izhar halki dia kena betul ! kalau nak lebih jelas sebutannya ,gunakan sebutan  ala-ala slang sepanyol gitu . . . izz . .  zgra ti . . . ( ixati ) adeh . . dia pun pening nak gayakannya kot hehe


*Lyenda ixati . . . search lah kat google bang . .

paling buat dinda terasa dibuli olehnya ialah ,tiap kali online or chat ,dia akan send beberapa perkataan yg bakal buat dinda naik hangen ! apakah ??!


" awak  . .send la gambar awak disini . . .  saya nak tengok awak !


lahai . . pleaselah awak ye ,dinda ni taklah secomel dato siti tu ,nanti hari - hari awak tengok gambar dinda ,awak akan kurang selera makan pulak haaa. . . so ,ada baiknya awak anggaplah dinda ni  secomel hello kitty yg selalu dipuja oleh kanak-kanak comel diluar sana !



kalau bab  isi hati dan perasaan ni  bisa aja dinda kongsikan disini , tetapi kalau wajah dinda ,ya ampun . .  . bisa mati konyol gue hahaha .


awak  . .  insan yg sabar ,pasti Allah sayang tau ,dan bila Allah sayang ,insan lain pun sayang termasuklah dinda  . . haaa dinda sayang sangat dengan orang yg penyabar ni tau  .


bytheway kalau someone tu still nak lihat gambar dinda lagi ,dan merengek hari-hari ,dinda ada ubatnya  . . .  *button block dinda masih aktif tau ahha . . . bulilah dinda lagi ea?!? haaa bulilahh . .  :p

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx