JANGAN DIBULI

ehem . . .  kalau ye pun musim orang buli orang minggu ni ,janganlah awak buli dinda pulak !!

''hello dinda cakap dengan siapa ni  ??!''

opss ! adalah someone ni . baru je dinda kenal , itu pun bila dia cakap dia susah nak sebut perkataan IXATI * nama dinda *dengan tepat ! kata dia dah naik  terkeluar kahak dia nak gayakan sebutan itu . dinda cakap izhar halki dia kena betul ! kalau nak lebih jelas sebutannya ,gunakan sebutan  ala-ala slang sepanyol gitu . . . izz . .  zgra ti . . . ( ixati ) adeh . . dia pun pening nak gayakannya kot hehe


*Lyenda ixati . . . search lah kat google bang . .

paling buat dinda terasa dibuli olehnya ialah ,tiap kali online or chat ,dia akan send beberapa perkataan yg bakal buat dinda naik hangen ! apakah ??!


" awak  . .send la gambar awak disini . . .  saya nak tengok awak !


lahai . . pleaselah awak ye ,dinda ni taklah secomel dato siti tu ,nanti hari - hari awak tengok gambar dinda ,awak akan kurang selera makan pulak haaa. . . so ,ada baiknya awak anggaplah dinda ni  secomel hello kitty yg selalu dipuja oleh kanak-kanak comel diluar sana !



kalau bab  isi hati dan perasaan ni  bisa aja dinda kongsikan disini , tetapi kalau wajah dinda ,ya ampun . .  . bisa mati konyol gue hahaha .


awak  . .  insan yg sabar ,pasti Allah sayang tau ,dan bila Allah sayang ,insan lain pun sayang termasuklah dinda  . . haaa dinda sayang sangat dengan orang yg penyabar ni tau  .


bytheway kalau someone tu still nak lihat gambar dinda lagi ,dan merengek hari-hari ,dinda ada ubatnya  . . .  *button block dinda masih aktif tau ahha . . . bulilah dinda lagi ea?!? haaa bulilahh . .  :p

Comments