MALAM INI

salam malam jumaat for all , orang tua-tua dah sedang elok dah ni pergi masuk tidur ,manakala orang muda-muda biar saja layan perasaan di handphone saat ni  . bukan apa  , orang tua tu nak  amek berkat ,orang muda biarlah mereka cari berkat pulak . . .  dan orang comel macam dinda meroyan je lah yg termampu . . lahai ~

awak . . .bila melakukan sesuatu , carilah aktiviti yg mendatangkan pahala ,bukan yg bikin tambah dosa -dosa yg ada . tapi katanya lah kan . .  buat dosalah  yg best , ramai dok kalut nak bikin  ,buat yg dapat pahala ni ramai yg jadi kondem ! betul ke  ? emm tepuk dada ,tanyalah iman memasing kan heee


Comments