Skip to main content

PESANAN KEPADA PENYOKONG

Musim bola kembali ! kehangatan penyokong membara semula selepas demam piala Malaysia reda baru-baru ni .  dinda selalu jugak lepak stadium Larkin tu kalau tiba musim bola . katanya stadium tu bakal dinaik taraf lagi dengan modal hampir 40 juta *katanyalah kan* any comment ? NOooo . . . . heee

oklah kalau dah dinaik taraf ,ada something dinda nak beritahu kat para penyokong yg datang kestadium tu . bola tu bola jugak lah . sokong tu sokong la jugak kan . cuma . . . .kepada penyokong perempuan Johor sejati tu . kalau pakai baju pergi stadium tu janganlah  bawak banyak sangat bola-bolanya  ye 

hahaha cukuplah dinda nampak satu je bola dipadang tu  . tak mahu lagi pandang kiri nampak bola ,pandang kanan nampak bola . walhal dinda pun ada sey bola - bola macam tu . .cuma dinda tak tunjukkkan je ,seriau pulak pengadil nanti hahaha *nampak macam kurang ajarkan *

korang nak pakai t-shirt apa team pun korang pakai la ye ,tapi janganlah fit sangat ! kalau spisis kurus kering tu ,tak la dinda hairan sangat ,ni yg spisis gebu-gebu sejati ni . . adeh. . . .  dinda yg perempuan ni pun pedih-pedih je biji mata memandang , apa lagi kaum yg lagi satu tu   . .eh ! hee

duhai aweks : 

JAGA DIRIMU , ALLAH AKAN JAGA HAKMU . . .




Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx