PESANAN KEPADA PENYOKONG

Musim bola kembali ! kehangatan penyokong membara semula selepas demam piala Malaysia reda baru-baru ni .  dinda selalu jugak lepak stadium Larkin tu kalau tiba musim bola . katanya stadium tu bakal dinaik taraf lagi dengan modal hampir 40 juta *katanyalah kan* any comment ? NOooo . . . . heee

oklah kalau dah dinaik taraf ,ada something dinda nak beritahu kat para penyokong yg datang kestadium tu . bola tu bola jugak lah . sokong tu sokong la jugak kan . cuma . . . .kepada penyokong perempuan Johor sejati tu . kalau pakai baju pergi stadium tu janganlah  bawak banyak sangat bola-bolanya  ye 

hahaha cukuplah dinda nampak satu je bola dipadang tu  . tak mahu lagi pandang kiri nampak bola ,pandang kanan nampak bola . walhal dinda pun ada sey bola - bola macam tu . .cuma dinda tak tunjukkkan je ,seriau pulak pengadil nanti hahaha *nampak macam kurang ajarkan *

korang nak pakai t-shirt apa team pun korang pakai la ye ,tapi janganlah fit sangat ! kalau spisis kurus kering tu ,tak la dinda hairan sangat ,ni yg spisis gebu-gebu sejati ni . . adeh. . . .  dinda yg perempuan ni pun pedih-pedih je biji mata memandang , apa lagi kaum yg lagi satu tu   . .eh ! hee

duhai aweks : 

JAGA DIRIMU , ALLAH AKAN JAGA HAKMU . . .




Comments

Hana Khairi said…
best ayat adik tu....sentap
Sham said…
Salam kenal...

Pesanan terbaik dr dindaku...hee3...
annies MAN said…
Sbb tu maq takut nak pergi stadium ...hehe
Yenda Ixati said…
cik hana . .yang naip ni pun sentap jgk heee

hai mr sham . . salam kenalan kandaku . .eh ! heee

maqnie . . aiyokk heee


bytheway tengs semua for the comments , hrp dpt lah kebaikannya disini nanti ye :)