SEBULAN AWAL

morning semua !

semalam 18-11-14 . . 

Dinda gelak bagai nak rak bila si perempuan manja bernama Sya dah mengade - ngade wish HAPPY BIRTHDAY kat dinda ! padahal birthday dinda kan 18-12-14 ! look !! sebulan awal tu dia sudah up her wish.  

hmm . . dia excited sangat le tu kan nak sambut birthday dinda tahun ni . sya ada ajak dinda lepak KB -Kota Bharu ,Kelantan untuk berdating heee . . dinda ni kan pemalu ,lagi-lagi kalau dating dengan perempuan ,memang la pemalu giler ! kalau dengan lelaki takpelah jugak ! hahaha adeh mood gatal mari pulop !

bytheway to Sya . . . THANKS SO MUCH dear sebab terlalu perihatin dengan diri dinda ni ,sampaikan birthday dinda pun dear ingat sebulan awal deh . . . heee muah ! tengs so much ~

Sya Arsya . .heee

Comments