24 SUDAH MARI

hai

dinda dah tua lagi setahun ni ! happy birthday too me ! paling sedih si sya arsya tu tak nak pulak wish kat dinda kalini kan,bulan lepas tu sibuk noh dia wish bagai ! busy kot . . . its ok ~

alhamdulillah . . . bila dah tambah setahun umur ni ,rasa tua dah tambah jadi makin tua . 24 ? tua dah tu ! kalau muda berapa ? mestilah 14 !

birthday kali ni memang tak buka timeline sebab malas nak show siapa yg setia wish happy birthday kat dinda ! biarlah jadi rahsia peribadi dinda kali ini . tak salah kot sesekali berahsia !

tapi birthday  kali ni dinda sambut dirumah ,dalam keadaan demam dan batuk yg agak teruk ! celebrate ? no! asik terbongkang atas katil ,kerja pun tidak ,nak celebrate apanya ! inilah dugaan !

apa pun tengs so much buat semua kawan-kawan , adik-adik ,kakak-kakak ,abang-abang ,kekasih -kekasih . .  .eh ! typo pulak ni?!

tulah janji dinda . . . just one boy in my heart . siapa dia ? biarlah rahsia . hmmm rahsia lagiii  ! tapi sejujurnya harilahir kali ni ,selain dengan senyuman ,air mata pun banyak yg ter mengalir ,sebabnya makin usia jadi tua ni ,hati makin sensitif pulak ,macam tisu ~

bila ditanya nak hadiah apa ,pada dinda someone dah ingat 18-12 tu birthday dinda pun dah kira syukur la sangat-sangat kan ,sebab tak semua orang ingat tarikh lahir orang disekelilingnya , lagi-lagi orang lelaki ! grr

Bytheway . . . thanks for the cheese cake but dinda tak boleh makan langsung sebab batuk :'(


miss you ~ 

Comments