Skip to main content

24 SUDAH MARI

hai

dinda dah tua lagi setahun ni ! happy birthday too me ! paling sedih si sya arsya tu tak nak pulak wish kat dinda kalini kan,bulan lepas tu sibuk noh dia wish bagai ! busy kot . . . its ok ~

alhamdulillah . . . bila dah tambah setahun umur ni ,rasa tua dah tambah jadi makin tua . 24 ? tua dah tu ! kalau muda berapa ? mestilah 14 !

birthday kali ni memang tak buka timeline sebab malas nak show siapa yg setia wish happy birthday kat dinda ! biarlah jadi rahsia peribadi dinda kali ini . tak salah kot sesekali berahsia !

tapi birthday  kali ni dinda sambut dirumah ,dalam keadaan demam dan batuk yg agak teruk ! celebrate ? no! asik terbongkang atas katil ,kerja pun tidak ,nak celebrate apanya ! inilah dugaan !

apa pun tengs so much buat semua kawan-kawan , adik-adik ,kakak-kakak ,abang-abang ,kekasih -kekasih . .  .eh ! typo pulak ni?!

tulah janji dinda . . . just one boy in my heart . siapa dia ? biarlah rahsia . hmmm rahsia lagiii  ! tapi sejujurnya harilahir kali ni ,selain dengan senyuman ,air mata pun banyak yg ter mengalir ,sebabnya makin usia jadi tua ni ,hati makin sensitif pulak ,macam tisu ~

bila ditanya nak hadiah apa ,pada dinda someone dah ingat 18-12 tu birthday dinda pun dah kira syukur la sangat-sangat kan ,sebab tak semua orang ingat tarikh lahir orang disekelilingnya , lagi-lagi orang lelaki ! grr

Bytheway . . . thanks for the cheese cake but dinda tak boleh makan langsung sebab batuk :'(


miss you ~ 

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx