Skip to main content

DALAM DIAM TERKENA SUDAH

Tetiba mengidam nak buat relation kat muka buku !!!! ahh memang mengada kan dinda . orang yg ter pilih ialah Mohammad Fickry ! jejaka handsome dari Kelantan Darul Naim heee masih kekal Kelantan !

what the fake ?! heee

kenapa dinda pilih Fik? siapa kah  Fik ? umur berapa ? kerja apa ? anak siapa ? hmmm  biar  dinda sorang yg tahu  kenapa dan mengapa . itu hak dinda ok. but tadi sebelum  Offline muka buku Fik sempat berpesan kat dinda  . . . .

'' esok doakan saya boleh jawap ujian ''

ye. . . esok Fik akan menduduki ujian di Maahad Muhammadi ! semuga Allah permudahkan untuk Fik menjawab semua soalan-soalan pada ujian  tu dan dapat menjawab dengan tenang dan tepat . serta  mendapat kecemerlangannya nanti . . insya Allah  . . . aamiin ya robbal alamin . . . 

wahai kawan-kawan jika kita berniat baik ,maka teruskanlah mencari kebaikkan . insya Allah semua tu akan dipermudahkan oleh Allah s.w.t ~ tapi paling lawak harini ialah  bila Fik PAKSA dinda untuk like pada gambar ditimeline beliau ~




arhh hahaha like boleh la tapi komen tak boleh la sayanggg . .  .
hmmm** tekena dinda  kalini hahaha fickry oiii**

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx