DINDA SPORTING ?

5-6 kali dinda masuk blog ni . bila ready to post , malangnya satu benda pun idea tak datang . sedih sangat-sangat , cuti kali ni i have nothing to do ! bosan nyaaaa . . . ya ampunnnnn ~



kemudian lepak twitter kejap dapat juga teman sembang ,walaupun baru je kenal kat laman  tu , tapi dia punya sembang macam kami dah 10 tahun duduk berjiran . haish ,ikhlasnya dia melayan dinda yg kebosanan  . walaupun baru umur 19 tahun ,dinda rasa dia memang sesuai buat kawan sembang ,ada je idea dia nak tanya dinda ni ,sampaikan kadang-kadang dinda kena hati-hati untuk menjawabnya haaa  . .haha

banyak hal yg kami sembangkan  termasuklah hal ehwal yg membongkar sejarah silam  ,apa pun dia memang awesome ,jujur lah adik ni ! respek kat dia ! dan dia pun sudi melepak dengan dinda yg standard kakak-kakak je pada dia , yg 5 tahun lebih tua darinya . sambil tu dia sendiri sedang buat kerja di tempat kerjanya ( family bisnes ) dan kat bawah ni  texts dari dia yg dah bagi idea untuk dinda berblog malam ni   :)



Haha
Akak nih sporting lah
 

Comments