HAMBAR

awak . . mungkin timeline dinda akan berubah pada tahun depan  - 2015 - berubah macamana ,dinda tak pasti lagi sebab pada dinda ,setelah beberapa tahun berada dialam maya ,akhirnya kita kena akur ,bahawa banyak masa terbuang macam tu aja  dan mungkin juga akan deactive !

asalnya facebook memang nak deactive tapi kalau rindu  camne pulak  ? hmm hakikatnya walau nampak happy distatus timeline tu , jiwa masih lagi kosong sebab  dunia realiti dinda sangat menguji tahap kekuatan minda dinda sekarang ni . hmm entah lah tak tahu nak adjust macamana~

dan blog ni pun dah macam hambar je sejak dua menjak ini ,entah kenapa mood dinda sebenarnya memang kelaut ,bukan tengah laut ,tapi kedasar laut dalam nun jauh disana !  eh ! ada sesapa ke nak blog dinda ni tak ?

apa pun tunggu la awal tahun punya plan nanti , kot ada idea baru yg dinda dapat . . . .




Comments