KAWAN SETIA

malam ni sebelum dinda nak tutup laptop ni , dinda nak ucap thanks so much kat someone yg dinda ingat selama ni dia hampir lupakan dinda.maklumlahkan orang dah ubah status diri  . .  .tapi petang tadi lepas dinda update kisah Ucapan Keramat kat blog ,tetiba someone tu pm dinda dan katanya . . .


Assalammualaikum awak. . .Pertama sekali sy nk mnx maaf sbb lmbat wish besday awk. . . sy xpasan notification ada nama awk. . lg pon sy bz sjak kbelakangan ni dgn keje n study. . ni pon bru pas abis exam. . . pape pon di sini sy nk ucapkan
Selamat hari lahir kpda awak Cik Lyenda dgn ucapan. . . Semoga dikurniakan iman yang sempurna, Akhlak yang terpuji, Pekerti yang mulia, Umur yang bermanafaat, Rezeki yang halal, Ilmu yang berguna, Jodoh yang membahagiakan, Hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat. Sekali lgi sy mnx maaf ye sbb lmbt wish. . . 
btw, adiah xda sbb awk dh besar. . . hahaha sbnarnyer sy xingt lngsung besday awk. . . sy bce blog awk bru taw besday awk then tngok fb notification. . . sy mnx maaf ye


awak oo awak yg sebenarnya . . . sebak sey bila kawan masih ingat kita lagi ,sedang kan dlm hati kita dok kata yg dia dah lupakan kita dah selamani . . . hmmm terus dinda jadi tergamam , tak tahu nak balas apa . . . ambil masa jugak untuk jawab texts dia petang tadi heee . . .yelah kena jugak hati-hati ,suami orang woii . . .ku yg dulu bukan ku yg sekarang haa. . kena hati-hati tu dinda ye :)


Comments