Skip to main content

KAWAN SETIA

malam ni sebelum dinda nak tutup laptop ni , dinda nak ucap thanks so much kat someone yg dinda ingat selama ni dia hampir lupakan dinda.maklumlahkan orang dah ubah status diri  . .  .tapi petang tadi lepas dinda update kisah Ucapan Keramat kat blog ,tetiba someone tu pm dinda dan katanya . . .


Assalammualaikum awak. . .Pertama sekali sy nk mnx maaf sbb lmbat wish besday awk. . . sy xpasan notification ada nama awk. . lg pon sy bz sjak kbelakangan ni dgn keje n study. . ni pon bru pas abis exam. . . pape pon di sini sy nk ucapkan
Selamat hari lahir kpda awak Cik Lyenda dgn ucapan. . . Semoga dikurniakan iman yang sempurna, Akhlak yang terpuji, Pekerti yang mulia, Umur yang bermanafaat, Rezeki yang halal, Ilmu yang berguna, Jodoh yang membahagiakan, Hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat. Sekali lgi sy mnx maaf ye sbb lmbt wish. . . 
btw, adiah xda sbb awk dh besar. . . hahaha sbnarnyer sy xingt lngsung besday awk. . . sy bce blog awk bru taw besday awk then tngok fb notification. . . sy mnx maaf ye


awak oo awak yg sebenarnya . . . sebak sey bila kawan masih ingat kita lagi ,sedang kan dlm hati kita dok kata yg dia dah lupakan kita dah selamani . . . hmmm terus dinda jadi tergamam , tak tahu nak balas apa . . . ambil masa jugak untuk jawab texts dia petang tadi heee . . .yelah kena jugak hati-hati ,suami orang woii . . .ku yg dulu bukan ku yg sekarang haa. . kena hati-hati tu dinda ye :)


Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx