KISAH DAN TAULADAN

awak . .  ada kawan dinda tu kan , dia  sindir-sindir dindalah ni sebab dinda  on muka buku tanpa wajah dinda yg sebenar . hmmm padahal ada je muka dinda kat facebook tu ,cumanya dia tak perasan kot  sebab dinda kan memang suka tukar gambar profile hmm ~

sebenanrya bila sebut pasal gambar profile ni , dinda pernah menjadi  mangsa edit pada awal tahun penghijrahan dinda ke dunia alam maya ini . kira-kira3-4 tahun yg lepas  . masa tu masih budak-budak berhingus lagi  tak tahu antara pro dan kontra dunia alam maya  !

dolu-dolu kenn . . dinda ni kalau update gambar sendiri ofcos lah wajah yg yg hot  ? ala-ala artis gitu haaa . . . konon budak HOT ! hahaha hot tak hot pada satu hari nak jadikan cerita gambar dinda di download oleh seseorang yg tidak bertanggung jawab dalam senarai friendlist dinda tu !kemudian diedit dengan benda yg tidak sihat ! yg dinda sendiri  tak pernah pun  terfikir semua tu boleh terjadi ! hahaha padan dengan muka aku  !!  erhh kejam !

eh !! macam pernah ceritalah  kisah ni  hmmm. . .    tak jadi nak  ceritalah macam ni . . . hahaha sorry pergilah  belek-belek post  lama dinda tu ye!


okk . .apa -apa pun jujur dinda cakap kat sini ,bukan sengaja tak mahu jujur dengan kawan-kawan alam maya dinda untuk kenalkan siapa diri dinda yg sebenarnya . dinda bukan sombong ,bukan berlagak ,bukan ada niat buruk ,bukan  tak ikhlas tetapi dinda takut awak jatuh  cinta kat DINDA  ni . . tu je haaa . . .eh!! bukan !! salah-salah !! tetapi sebab dinda serik la awak nak tunjuk kat dunia alam maya ni, kebanyakkan mereka tidak jujur la dengan kawan mereka sendiri . . .  hmmm seriously serik tauuuu




Comments