LESBIE LOVE PENGKID

Lesbie ?

perempuan minat perempuan ? jemaah ini biasa dinda jumpa di kalangan sahabat sahabat realiti dinda ! mereka  adalah wanita tulin cuma cita rasa mereka tidak memilih lelaki sebagai lambang cinta ! nahh!! manusia akhir zaman kah ini ? mana nikmatnya ke'power' an lelaki sejati ? akhir zaman ni lelaki tulin dah habis ke spisisnya ? atau semua dah minat kat lelaki jugak ? atau rata -rata lelaki dah malas nak couple dengan perempuan sebab perempuan banyak hal ! hahaha ngak  kenal makanya ngak cinta dongggg . . . .

truly dinda pernah juga join spisis lesbie ni . memang mereka sangat-sangat take care orangnya . terlalu beri perhatian. terlalu penyayang . kalau boleh orang yg jadi couplenya tu   nak saja di bawak balik rumah then diframekan letak kat dinding untuk ditatap oleh mereka setiap saat ! perhhh kejam kan ? hahaha seyes ! power giler cinta diaorang ! part ni dinda memang respek !!

Pengkid !
part kalau couple dia orang sakit memang terbaik ,kalah nurse dilayannya . makan minum 100% disettelkan ,korang cakap je nak makan apa , tak sampai 20 minit ,datanglah menu tu depan mata ! haha caring beb !! kalau lah nak kena layanan macam puteri raja ,buat - buat lah sakit ,pasti makan pun bersuap hahaha memang respek ! err. . . rasanya kalau couple dengan lelaki dapat tak layanan serupa tu  . . . hmmm takde maknanya

apa yg menarik dengan diaorang ni   yg dinda sukalah kan  , mereka ni pembersih ,  pakaian pun smart semacam , kuku kaki tangan pun cantik je , bau rokok memang takde lah , dah tu cakap ofkos lah manja

perhh. . .  bisikan mu mencairkan jantung ku kikiki 

ala . . diaorang ni pada asalnya  memang jenis yg  giler kat lelaki jugak dulu-dulu ,tapi malangnya bila mereka selalu terabai oleh lelaki , dan bila dah terkena 2-3 kali lelaki yg perangai serupa macam tu , akhirnya mereka pun ubah selera ,dan tutup terus pintu hati kat lelaki ! haaa amek kau ! sado macam mana badan kau tu pun tak di pandangnya bro ! handsome mana kau melaram , mampus tak layan dah hahaha kejammm nyaaa . . . ! tapikan  dalam mabuk cinta sejenis tu dinda ni pernah jugak pesan kat diaorang :

korang ni kalau dah couple-couple macam ni jangan pulak ada niat nak jahanamkan pasangan korang pulak  ! kalau dah sayang tu sayang sungguh-sungguh ,bukan buat dia sebagai pelepas napsu korang pulak ! kalau benda dosa jadi mainan ,takda makna korang pilih perempuan buat couple ,baik korang pilih jantan kat luar sana ,lagi berbaloi dapat yg ori ! haaa . . .

cakap dengan mereka memang kena kasar sebab bahasa mereka kadang -kadang macam bahasa kurang kasih  sayang . padahal mereka ni kebanyakkan nya anak -anak kesayangan mak bapak jugak tapi entahlah kat mana silapnya . . .emmm wayar putus barangkali grr  . . .

lagi satu kalau si lesbie dengan pengkid gaduh ,lagi karam dunia ! dinda pernah settle problem ni sikit masa dulu ,ingatkan kes habis dah tapi last-last dinda pulak kena warning hahahah sangat kurang ajar itu pengkid ! mereka sanggup jadi gitu hanya sebab cinta !? ish mengarut betul ! woii panasss dinda masa tu tau ! haaa.

tapi dinda tau ,mereka diuji Allah ! mereka melalui satu keadaan yg mana mereka diuji dengan satu  ujian kecil yg orang lain tak rasa seronok tapi mereka kata memang seronok !

hmmm . .  .kalau lah ada LELAKI GAGAH diluar sana yg dapat tukar lesbie dan pengkid kembali kedunia perempuan semula ,alangkah terrornya korang bro . . . .


apa pun pada dinda ,setiap kejadian Allah semuanya berpasangan . dan kita wajib pilih pasangan yg diredhai oleh Allah swt . barulah cinta kekal kejannah ,insya Allah ~


Comments