Skip to main content

LESBIE LOVE PENGKID

Lesbie ?

perempuan minat perempuan ? jemaah ini biasa dinda jumpa di kalangan sahabat sahabat realiti dinda ! mereka  adalah wanita tulin cuma cita rasa mereka tidak memilih lelaki sebagai lambang cinta ! nahh!! manusia akhir zaman kah ini ? mana nikmatnya ke'power' an lelaki sejati ? akhir zaman ni lelaki tulin dah habis ke spisisnya ? atau semua dah minat kat lelaki jugak ? atau rata -rata lelaki dah malas nak couple dengan perempuan sebab perempuan banyak hal ! hahaha ngak  kenal makanya ngak cinta dongggg . . . .

truly dinda pernah juga join spisis lesbie ni . memang mereka sangat-sangat take care orangnya . terlalu beri perhatian. terlalu penyayang . kalau boleh orang yg jadi couplenya tu   nak saja di bawak balik rumah then diframekan letak kat dinding untuk ditatap oleh mereka setiap saat ! perhhh kejam kan ? hahaha seyes ! power giler cinta diaorang ! part ni dinda memang respek !!

Pengkid !
part kalau couple dia orang sakit memang terbaik ,kalah nurse dilayannya . makan minum 100% disettelkan ,korang cakap je nak makan apa , tak sampai 20 minit ,datanglah menu tu depan mata ! haha caring beb !! kalau lah nak kena layanan macam puteri raja ,buat - buat lah sakit ,pasti makan pun bersuap hahaha memang respek ! err. . . rasanya kalau couple dengan lelaki dapat tak layanan serupa tu  . . . hmmm takde maknanya

apa yg menarik dengan diaorang ni   yg dinda sukalah kan  , mereka ni pembersih ,  pakaian pun smart semacam , kuku kaki tangan pun cantik je , bau rokok memang takde lah , dah tu cakap ofkos lah manja

perhh. . .  bisikan mu mencairkan jantung ku kikiki 

ala . . diaorang ni pada asalnya  memang jenis yg  giler kat lelaki jugak dulu-dulu ,tapi malangnya bila mereka selalu terabai oleh lelaki , dan bila dah terkena 2-3 kali lelaki yg perangai serupa macam tu , akhirnya mereka pun ubah selera ,dan tutup terus pintu hati kat lelaki ! haaa amek kau ! sado macam mana badan kau tu pun tak di pandangnya bro ! handsome mana kau melaram , mampus tak layan dah hahaha kejammm nyaaa . . . ! tapikan  dalam mabuk cinta sejenis tu dinda ni pernah jugak pesan kat diaorang :

korang ni kalau dah couple-couple macam ni jangan pulak ada niat nak jahanamkan pasangan korang pulak  ! kalau dah sayang tu sayang sungguh-sungguh ,bukan buat dia sebagai pelepas napsu korang pulak ! kalau benda dosa jadi mainan ,takda makna korang pilih perempuan buat couple ,baik korang pilih jantan kat luar sana ,lagi berbaloi dapat yg ori ! haaa . . .

cakap dengan mereka memang kena kasar sebab bahasa mereka kadang -kadang macam bahasa kurang kasih  sayang . padahal mereka ni kebanyakkan nya anak -anak kesayangan mak bapak jugak tapi entahlah kat mana silapnya . . .emmm wayar putus barangkali grr  . . .

lagi satu kalau si lesbie dengan pengkid gaduh ,lagi karam dunia ! dinda pernah settle problem ni sikit masa dulu ,ingatkan kes habis dah tapi last-last dinda pulak kena warning hahahah sangat kurang ajar itu pengkid ! mereka sanggup jadi gitu hanya sebab cinta !? ish mengarut betul ! woii panasss dinda masa tu tau ! haaa.

tapi dinda tau ,mereka diuji Allah ! mereka melalui satu keadaan yg mana mereka diuji dengan satu  ujian kecil yg orang lain tak rasa seronok tapi mereka kata memang seronok !

hmmm . .  .kalau lah ada LELAKI GAGAH diluar sana yg dapat tukar lesbie dan pengkid kembali kedunia perempuan semula ,alangkah terrornya korang bro . . . .


apa pun pada dinda ,setiap kejadian Allah semuanya berpasangan . dan kita wajib pilih pasangan yg diredhai oleh Allah swt . barulah cinta kekal kejannah ,insya Allah ~


Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx