Skip to main content

UCAPAN KERAMAT

dinda masih di dalam mood cuti . . ngak kerja , ngak keluar rumah , kesihatan masih ngak memuaskan ! hehe dugaan hujung tahun ni namanya kot . takpe lah dinda rela diduga sebegini  .

bila bosan  dinda pun bukak balik chat box masa harilahir dinda yg ke 24 tempuhari . terasa lucu juga dengan ucapan kawan-kawan dinda dialam maya tu . lahai sayang diaorang sangat-sangat tau sebab selalu doakan dinda dengan doa yg baik-baik gitu . . haaa



ucapan bawah ni paling first diterima pada pukul 00:08am :

~Happy birthday awak...semoga pnjang umur...dimurahkan rezeki...dan semoga tercapai hajat untuk menjadi awek paling kaye...amin

~Many more happy returns of the day!


~Assalamualaikum wbt
Slmt pg Slmt hari lahir Smoga sentiasa di brkati Allah swt.. Dpt jodoh yg baik


~Assalamualaikum..

Happy bdy kak..hihi

smoga pnjg umo,murah rzeki..n

damailah kau disana..

dsamping insan2 trsayang..hihi..

~awak.. sory lambat... selamat hari jadi.. moga panjang umur dan murah rezeki ye...

~Hepy birthday pren.. Smga diRahmati n diBerkati Allah.. Amin

~hye syg ..
Selamat Hari Lahir Moga dimurahkan rezki


sebenarnya ada ramai lagi kawan-kawan yg send pic dan ucapan ,tapi yg daring sgt tu dinda seram pulak nak letak dalam blog ni ,takut  seriau mata nanti haha

dan ada last ucapan ,tu pun lepas dinda ugut dia ,sebab dia tak send apa-apa ucapan pun kat dinda pada 18-12 haritu . nak tengok perbualan kami  ? jum . . .

besday i bkn nk wish pon . .huh

dia :Yer la yunkkk... Alalaaaa...kan dh wish awal sebulan

dinda : tu bln sebelassss. . mne sama dgn bln 12!
dia : Alahai...syg i ni , Sorry2 yunkkk Hihihi Ok2... i wish now...u see ek

dinda : tunjukkan kat timeline !!! ermmm . . bru nk wish :(
dia : Iyer laaa...Nk wt la ni Jngn la majuk Lambt pi wish i plng sweet.
dinda : hahaha
dia : Ok...dh yunkkk Now bak alamat...No excuse!!!!
dinda :hahaha . . . no! no! no ! 
dia : Bak.laaaaa Sayang oii 
dinda : eh ! dah nak azan zohor la dear kita off dlu ea
dia : Alasan ek Hurmmmm
dinda : hehehe nnt2 la dear
dan bila dear wish kat timeline haaa amekkau !! 

~To my beautiful love Adinda Nur Ixati....Happy birthday cayang...sorry lewat...but i gerenty u never forgot my wish...Usia perkenalan kita terlalu singkat ,Tapi hadirmu menyerikan hari yg suram .Ada ketika aku memerlukan hangat pelukanmu ,Maafkan daku kerna terlewat menyedari ulang tahunmu...Bukan ku lupakanmu tapi kekangan masa...Dirimu sentiasa dalam doaku...Dalam ingatanku...Hadiahku hanyalah kasih sayang yg tak berbelah bahagi...Love u yunkkk....mmmuahhhh!!!!!Always be my side ek...biarpun ku x smpurna..

bytheway . . .dinda nak kabo kat awak semua  ,patutlah ramai mamat -mamat handsome cair kat dear ni sebab ayat skemah dia jiwang gilooo . . . haishh dinda pun terkulai bacanya ! hehehe power kan ayat sorang novelist ? dan ketika dinda menaip ni pun ,dear ada pm  dinda tuntut janji  ( nak alamat rumah dinda ) hahaha soooory dear , but lebiu ~

apa pun tengs semua sebab sudi ingat tarikh keramat dinda tu . dan mohon sangat-sangat doa kalian termakbul oleh Allah swt . .aamiinnn


thank you friend . . .

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx