UCAPAN KERAMAT

dinda masih di dalam mood cuti . . ngak kerja , ngak keluar rumah , kesihatan masih ngak memuaskan ! hehe dugaan hujung tahun ni namanya kot . takpe lah dinda rela diduga sebegini  .

bila bosan  dinda pun bukak balik chat box masa harilahir dinda yg ke 24 tempuhari . terasa lucu juga dengan ucapan kawan-kawan dinda dialam maya tu . lahai sayang diaorang sangat-sangat tau sebab selalu doakan dinda dengan doa yg baik-baik gitu . . haaa



ucapan bawah ni paling first diterima pada pukul 00:08am :

~Happy birthday awak...semoga pnjang umur...dimurahkan rezeki...dan semoga tercapai hajat untuk menjadi awek paling kaye...amin

~Many more happy returns of the day!


~Assalamualaikum wbt
Slmt pg Slmt hari lahir Smoga sentiasa di brkati Allah swt.. Dpt jodoh yg baik


~Assalamualaikum..

Happy bdy kak..hihi

smoga pnjg umo,murah rzeki..n

damailah kau disana..

dsamping insan2 trsayang..hihi..

~awak.. sory lambat... selamat hari jadi.. moga panjang umur dan murah rezeki ye...

~Hepy birthday pren.. Smga diRahmati n diBerkati Allah.. Amin

~hye syg ..
Selamat Hari Lahir Moga dimurahkan rezki


sebenarnya ada ramai lagi kawan-kawan yg send pic dan ucapan ,tapi yg daring sgt tu dinda seram pulak nak letak dalam blog ni ,takut  seriau mata nanti haha

dan ada last ucapan ,tu pun lepas dinda ugut dia ,sebab dia tak send apa-apa ucapan pun kat dinda pada 18-12 haritu . nak tengok perbualan kami  ? jum . . .

besday i bkn nk wish pon . .huh

dia :Yer la yunkkk... Alalaaaa...kan dh wish awal sebulan

dinda : tu bln sebelassss. . mne sama dgn bln 12!
dia : Alahai...syg i ni , Sorry2 yunkkk Hihihi Ok2... i wish now...u see ek

dinda : tunjukkan kat timeline !!! ermmm . . bru nk wish :(
dia : Iyer laaa...Nk wt la ni Jngn la majuk Lambt pi wish i plng sweet.
dinda : hahaha
dia : Ok...dh yunkkk Now bak alamat...No excuse!!!!
dinda :hahaha . . . no! no! no ! 
dia : Bak.laaaaa Sayang oii 
dinda : eh ! dah nak azan zohor la dear kita off dlu ea
dia : Alasan ek Hurmmmm
dinda : hehehe nnt2 la dear
dan bila dear wish kat timeline haaa amekkau !! 

~To my beautiful love Adinda Nur Ixati....Happy birthday cayang...sorry lewat...but i gerenty u never forgot my wish...Usia perkenalan kita terlalu singkat ,Tapi hadirmu menyerikan hari yg suram .Ada ketika aku memerlukan hangat pelukanmu ,Maafkan daku kerna terlewat menyedari ulang tahunmu...Bukan ku lupakanmu tapi kekangan masa...Dirimu sentiasa dalam doaku...Dalam ingatanku...Hadiahku hanyalah kasih sayang yg tak berbelah bahagi...Love u yunkkk....mmmuahhhh!!!!!Always be my side ek...biarpun ku x smpurna..

bytheway . . .dinda nak kabo kat awak semua  ,patutlah ramai mamat -mamat handsome cair kat dear ni sebab ayat skemah dia jiwang gilooo . . . haishh dinda pun terkulai bacanya ! hehehe power kan ayat sorang novelist ? dan ketika dinda menaip ni pun ,dear ada pm  dinda tuntut janji  ( nak alamat rumah dinda ) hahaha soooory dear , but lebiu ~

apa pun tengs semua sebab sudi ingat tarikh keramat dinda tu . dan mohon sangat-sangat doa kalian termakbul oleh Allah swt . .aamiinnn


thank you friend . . .

Comments