Skip to main content

90 MINUTES AND MORE

Ahh team ini lagi yg bakal berentap dipadang . balik -balik dia lawan dia , dia lawan dia .



Apa keistemewaannya game malam ni hanya Allah yg tahu . apa yg penting , kata sorang penyokong Pahang


" peluang datang sekali , siapa yg tahu ambil peluang tu , dia lah bakal menang "

Orite harap sangat lautan biru malam ini tidak pulang dengan kekecewaan . kalah menang adat bertanding ! Apa pun harap sangat JDT  dapat membawa pulang piala idaman .

Macam biasa tata susila telah pun diterap kepada setiap penuntun . pesanan demi pesanan diberi . itu kalau ada lagi terjadi kes yg bukan-bukan , memang kena hantar ke villa Nabila lah mereka lepas game nanti . nak tunjuk kuat kan?? Haaa


Dinda ke stadium malam ni kah? Owh . . .  not lah , kata paksu Shukri jangan cari pasal dengan lautan manusia itu .stadium bukan tempat sesuai untuk dinda ( gadis comel lagi manja) ** mohon jangan bunuh diri** hahaha .


Bukan apa  nanti ada pulak yg kena jadi ' jururawat tambahan' kalau dinda pengsan .sebab dinda ni kan tak sihat sepenuhnya , apa keharuknya nak mengedik kat stadium memalam gitu  kan?

Lagi pun  kat stadium tu kita bukan boleh ' ajet -ajet ' awek manja or awek cun setaman , kang ada pulak pengadil lari ke tempat duduk penuntun sebab bola dah lari salah gol . . . hahaha

Lagi bahaya game dah habis , pemain simpanan masih bermain bola hahaha matila nakkkkk . . .


 Ada takde , tengok bola depan tv lagi sweet kot . makan cekedis , minum susu suam , layan lagu cucuk earphone kat lubang telinga . . . time gol sorak , time tak gol buat  moment kat wechat or tweet kat twitter . . .haaa santai giler kan dinda tengok bola kali ni . lagi -lagi tv 3 dah ada siaran langsung !


Pahang vs JDT  dua team paling hot di Semenanjung ! Dengan pengalaman lepas-lepas , awak akan rugi kalau tak tengok malam ni . mohon orang Johor masukkan semua kucing -kucing kesayangan anda kedalam sangkar ok !!

Wish luck  to JDT !
Wish love to Pahang !  Orite . . . . .all the best guys ,


muach ciked ** ayat ngade yg dinda jumpa kat komen awek2 twitter** hahaha i follow ~~

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx