90 MINUTES AND MORE

Ahh team ini lagi yg bakal berentap dipadang . balik -balik dia lawan dia , dia lawan dia .



Apa keistemewaannya game malam ni hanya Allah yg tahu . apa yg penting , kata sorang penyokong Pahang


" peluang datang sekali , siapa yg tahu ambil peluang tu , dia lah bakal menang "

Orite harap sangat lautan biru malam ini tidak pulang dengan kekecewaan . kalah menang adat bertanding ! Apa pun harap sangat JDT  dapat membawa pulang piala idaman .

Macam biasa tata susila telah pun diterap kepada setiap penuntun . pesanan demi pesanan diberi . itu kalau ada lagi terjadi kes yg bukan-bukan , memang kena hantar ke villa Nabila lah mereka lepas game nanti . nak tunjuk kuat kan?? Haaa


Dinda ke stadium malam ni kah? Owh . . .  not lah , kata paksu Shukri jangan cari pasal dengan lautan manusia itu .stadium bukan tempat sesuai untuk dinda ( gadis comel lagi manja) ** mohon jangan bunuh diri** hahaha .


Bukan apa  nanti ada pulak yg kena jadi ' jururawat tambahan' kalau dinda pengsan .sebab dinda ni kan tak sihat sepenuhnya , apa keharuknya nak mengedik kat stadium memalam gitu  kan?

Lagi pun  kat stadium tu kita bukan boleh ' ajet -ajet ' awek manja or awek cun setaman , kang ada pulak pengadil lari ke tempat duduk penuntun sebab bola dah lari salah gol . . . hahaha

Lagi bahaya game dah habis , pemain simpanan masih bermain bola hahaha matila nakkkkk . . .


 Ada takde , tengok bola depan tv lagi sweet kot . makan cekedis , minum susu suam , layan lagu cucuk earphone kat lubang telinga . . . time gol sorak , time tak gol buat  moment kat wechat or tweet kat twitter . . .haaa santai giler kan dinda tengok bola kali ni . lagi -lagi tv 3 dah ada siaran langsung !


Pahang vs JDT  dua team paling hot di Semenanjung ! Dengan pengalaman lepas-lepas , awak akan rugi kalau tak tengok malam ni . mohon orang Johor masukkan semua kucing -kucing kesayangan anda kedalam sangkar ok !!

Wish luck  to JDT !
Wish love to Pahang !  Orite . . . . .all the best guys ,


muach ciked ** ayat ngade yg dinda jumpa kat komen awek2 twitter** hahaha i follow ~~

Comments