BELUM PULIH

lepas masuk tahun 2015 , dari minggu pertama hingga kini ,dinda tak sihat 100% . . bukan demam , bukan pening ,bukan kena gigit jin . tapi sejak dinda cakap dinda lemah dan lesu kat paksu Shukri haritu . badan dinda terus jadi seram sejuk sampai sekarang .siang ke ,malam ke dinda kena pakai sweater dan stokin.

masih ingat lagi masa tu mood memang down giler . sampaikan dinda cari orang untuk lepaskan  bosan . lastly nampak paksu Shukri online , apelagi terjah je dia terus  dengan ayat lebih kurang gini . . .

"siapa suruh kau on line beb ,kan akak dah nak mengadu kat kau ni haa "

apa yg jadi ? paksu gelak kan dinda . . . . dan macam biasa lah , paksu akan suruh dinda banyakkan rest . jaga kesihatan .dan jangan banyak fikir .

dan dengan apa yg dia tahu jugak , potongan surah yasin yg paksu beri tempohari ,dah pun dinda amalkan .setakat ni alhamdulillah . .sudah ada perubahan pada diri dinda . terima kasih paksu .

dan sekarang . . .dinda sedikit sihat  cuma , minda je kosong .kadang kala air mata tetiba jatuh tampa disedari .

awak . . saya masih sakit . . :'(

Comments