Skip to main content

SEJARAH TAKMUNGKIN BERULANG

hai throwback !

kes malam tadi yg berlaku dipentas Gegar vaganza ! hee keknis dilamar si azreen ! wow !! ramai hati jejaka yg mereput dalam kegelapan malam tadi hahaha

ada yang kata keknis diberi kejutan melampau sampaikan dia seperti blur , tak tau nak jawab apa . just " insya allah ,tQ" !

haa apakata korang terjah instagram keknis tu , then instagram azreen tu . . nanti korang dapat la jawapannya .

apa yg dinda baca , mereka kenal dari tahun 2004 lagi ! zaman mereka sama-sama aktif blogging ! betul ke? kalau betul lahkan . . .wow ! 10 tahun tu beb ! dan pada dinda lah kan , pasti mereka sudah pun saling mengenali antara satu sama lain dan cumanya mereka ni tau jaga adat dan adab memasing , sebab tu kita tak kesan percintaan mereka . maybe kawan rapat dah tau kot haaa . .

apa pun benda dah jadi dipentas tu , biarkan je terjadi . sebenarnya memang gak maniskan , sebagai mulim kita ada step by step untuk melamar anak gadis orang . oklah , manusia mana pernah sempurna . maaf ~

sebagai peminat azreen dan keknis , kita doakan yang terbaik buat masa depan mereka ok .

harap azreen jangan tunggu lama-lama sebab ramai jejaka diMalaysia ni menanti keknis heee antaranya?

 #amran fan . . . melepaslah hang meran oii . . . hehehe


Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx