17. 02. MASIH MILIK DEAR

Harini masuk hari yg ke seminggu  birthday dear  *17-2-2015 ~24-2-2015* tapi dinda masih kelu nak wish apa -apa juga ayat untuk dear .

Masuk wechat , masuk facebook . . .dinda cuba ambil mood untuk satu ucapan yg boleh dinda ucapkan untuk dear tapi memang tak mampu . .  hnmmm serius . . memang tak mampu .

Saat ni pun , sedang jemari ni leka menaip , ada takungan air jernih di bawah kelopak mata dinda ni .


Ahhh ! Menangis utk apa??Semua dah jadi kan??Dinda cuba tutup semua kenangan dengan lakunan lesu tapi hati tetap merintih . . untuk apa lagi merindu?? Kalau yg lain mungkin mudah untuk dinda lupakan , tapi bukan dear. . tapi peliknya kenapa bukan dear??? Tu yg dinda sulit nak katakan .


persoalan hati memang sulit . padahal dear sekarang entah ingat dinda lagi ke tidak . . hmm entah lah

Dear . . .walaupun dah seminggu birthday awak , saya tak pernah lupa sebenarnya . tiap hari saya cuba untuk kuatkan hati . menaip apa yg tersembunyi .tapi baru hari ni saya mampu lakukannya .

Happy birthday sayang . awak masih kenangan terindah saya . hope Allah panjangkan usia awak tu dgn usia yg barokah dan mendapat perlindungan kehidupan didunia dan diakhirat  dengan sebaik -baik perlindungan olehNya . aaminn . . .

Bila ditanya tentang saya , usah bertanya lagi . usia saya hanya pinjaman dan segalanya masih kosong dan akan kekal kosong . kita tunggu angka 50 pilihan saya masih kekal sama . jika Allah beri peluang. .


salam ulang tahun  yg ke 22 ~ AAbinAF~ *sambil lap mata yg tetiba basah*

Comments