Skip to main content

17. 02. MASIH MILIK DEAR

Harini masuk hari yg ke seminggu  birthday dear  *17-2-2015 ~24-2-2015* tapi dinda masih kelu nak wish apa -apa juga ayat untuk dear .

Masuk wechat , masuk facebook . . .dinda cuba ambil mood untuk satu ucapan yg boleh dinda ucapkan untuk dear tapi memang tak mampu . .  hnmmm serius . . memang tak mampu .

Saat ni pun , sedang jemari ni leka menaip , ada takungan air jernih di bawah kelopak mata dinda ni .


Ahhh ! Menangis utk apa??Semua dah jadi kan??Dinda cuba tutup semua kenangan dengan lakunan lesu tapi hati tetap merintih . . untuk apa lagi merindu?? Kalau yg lain mungkin mudah untuk dinda lupakan , tapi bukan dear. . tapi peliknya kenapa bukan dear??? Tu yg dinda sulit nak katakan .


persoalan hati memang sulit . padahal dear sekarang entah ingat dinda lagi ke tidak . . hmm entah lah

Dear . . .walaupun dah seminggu birthday awak , saya tak pernah lupa sebenarnya . tiap hari saya cuba untuk kuatkan hati . menaip apa yg tersembunyi .tapi baru hari ni saya mampu lakukannya .

Happy birthday sayang . awak masih kenangan terindah saya . hope Allah panjangkan usia awak tu dgn usia yg barokah dan mendapat perlindungan kehidupan didunia dan diakhirat  dengan sebaik -baik perlindungan olehNya . aaminn . . .

Bila ditanya tentang saya , usah bertanya lagi . usia saya hanya pinjaman dan segalanya masih kosong dan akan kekal kosong . kita tunggu angka 50 pilihan saya masih kekal sama . jika Allah beri peluang. .


salam ulang tahun  yg ke 22 ~ AAbinAF~ *sambil lap mata yg tetiba basah*

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx