ITU BUKAN KITA

hi 1st Februari 2015 ! harga minyak turun lagi  ! kalau dulu orang ramai ( rakyat ) suka sangat minyak turun tapi sekarang ni  . .hmm its nothing ! why ?

" ala harga minyak  turun ke ,naik ke , harga barang tetap naik ! menyampah pulak aku nak melayannya ". kata makcik depan rumah  kat mama petang  tadi .

'' hmm saya ni redha je  kak , sebab bukan laki kita tokeh minyak tu , dan bukan bapak kita tokeh mini market tu , naik harga pun kena beli , tak naik pun kena beli . ada takde adjust je perbelanjaan selagi boleh . dah la duit sekarang macam air lajunya , bawak rm 50.00 pergi pasar  tak nampak apa dah . tapi yg saya pelik , tokeh yg jual minyak tu boleh pulak cakap bankrup ye? apakah dia tidak pernah untuk bersyukur ????

** hahahahaha** dua orang suri rumah yg comel molek tu gelak tersipu-sipu di anjung rumah heeee . . . dinda ? dinda cuma skodeng diaorang bergosip jek hahaha  . .


bytheway tahniah JDT ! wish dinda Allah makbulkan , alhamdulillah . . . .eh !, tapi dinda pon ada wish untuk team Pahang jugak kan ?


yeaaaa. . . .  i wish love to team Pahang heeee **malu meow**



Comments