JUST A NICKNAME

kenapa novelist suka guna nama pelik -pelik kan ? kadang-kadang tu macam nama yg baru jumpa dalam hidup ! hehe  apa pun tu hak dia sebagai penulis . tak semua orang tahu menulis , dan tak semua orang tahu nak cari nama untuk dirinya . contohnya dinda ni ah !

dulu masa  nak tuka nick name facebook dinda dari Lyenda ixati ke nama yg lain  , ramai orang dinda dok bertanya . masing-masing ada yg buat don't know jek . tapi ada jugak yg bagi respond walaupun lewat hahaha its ok  , kita tak perlu untuk terlalu serius dalam dunia maya . ye dak ? heee~

sebenarnya nick adinda ixati tu kawan alam maya dinda jugak yg beri ,tak lain tak bukan si pengantin baru tu haaa . . siapakah ? siapa lagi kalau bukan pakcik Epool R . ** dah kawin kena panggil pakcik tau , dulu bujang macam -macam nama dinda kasi  panggil  kat dia ** ( gelak dalam hati je ah )

kenapa adinda ixati ? bukan siti ixati , atau lady ixati atau cik puan seri ixati ? ceceh . .  suka i lah nak letak  . , itukan fb i . . .haha .. .dinda ada nama lain kah ? jawapannya . . baaaanyakkkkk . . .antaranya ?

Hetty Zulaikha
Yenda Yen
Sis Ixa
Lyen
Rania
Apple Strawberry


alaaa kira banyak  jugak lah sampaikan dah lupa ni . .  bytheway someone asked dinda . .

''what is your real name ? ''
 err . .  . dinda  say . .  . call me maybe . . . bhahaha

but nick name yg bersusun tu hanya nama gelaran masa dinda muda-muda dulu ah kan , time tengah jiwang sepanjang saat  sekarang dah tak lagi , dah mula berakal mungkin :p

Comments