PANTAU

Sejak kebelakangan ni kepala dinda kerap pening . mama dah mula bising . kerja masuk pukul 8 pagi . . pukul 2 petang dinda dah merayu nak balik sebab kepala dinda sakit sesangat . nasib kerja dgn mama sendiri. Kalau kerja dengan orang lain , memang masak lah jawapnya kena sound dgn boss .

Tadi check doktor kata doktor . . . .

Perempuan muda yg comel macam dinda ni tak elok berjaga lewat malam . kerana kekurangan waktu rehat antara punca kepala sakit . dan dinda perlukan oksigen yg mencukupi untuk dapatkan kesihatan yg memuaskan.

Hmm . . memang patut pun .dari pukul 4pagi  dinda dah bangun untuk study , sampailah pukul 2pagi esoknya baru dinda tidur. Ini berlaku  sejak kebelakangan ini . so?? Berapa jam dinda rehat kan otak ni?

Oklah doktor dinda ikut nasihat doktor tu . lepasni pukul 10malam je dinda offline semua laman - laman social dinda ni k .


Awak . . . kesihatan tidak dapat dibeli dengan wang ringgit . begitu jugak dengan kasih sayang .


Maaf kalau lepas ni dinda makin sepi . ..

Comments