ADA MAKNA TU


Jumaat dan cuti laaaa . . .

Kalau cakap cuti tandanya tak pergi kerja ! Gitu ke awak? Haha sejak 2 menjak ni otak sikit berjerebu lah akibat pencemaran alam sekitar . .haha ada pulak ???


Sejak dinda privacykan status dinda difacebook just kepada friends .maka mulalah beberapa akaun fb menghantar permintaan menjadi rakan  datang bertubi- tubi .

Dinda taklah taksub sangat dalam hal ini , kalau dinda rasa hamba tuhan tu boleh dipercayai ,why not dinda jadikan dia kawan alam maya ? Kan ? Haaa

Cuma  ..yg menjadi mushkil bagi pihak dinda , kenapa yg add tu kebanyakkannya akaun yg  " hot "

Kenapa dinda cakap hot? Sebab kebanyakkannya tidak berbaju , hanya berseluar pendek , lelaki perempuan sama je ,  mata sayu dinda ni  je yg mampu pandang . . Haha sayu mendenyaaa . . Pelik sungguh !


Apa yg dinda nak cakap . . . Tunggu dan lihat je permainan mereka di facebook , anda mampu mengubahnya .

Comments