Skip to main content

LAYANKAN JE LAH

Minggu yg agak sibuk  buat seorang orang seperti dinda sejak kebelakangan ini dan esok tiba jugak jumaat yg dinantikan ( offday ) tapi tidak jugak bermakna  esok dinda dapat rest 100% . uruskan rumah sudahnya pasti . almaklum anak perempuan yg comel ni haha *perasan le tu * hmmm celik mata je dah kena fikir nak masak , mengemas , mencuci dan melayan .

Haaa?? Melayan ? Haha nope . maksud dinda melayan kan perasaan la . perempuan single ni nak melayankan siapa lagi . kucing pun takde dibela .

Are you sure you are single?


Hmmmm dulu ye . . . .sekarang tak lagi . . .eh ! Macam iklan le pulak ! Sekarang dunia dinda dah tak lagi sunyi sepi macam dulu . kemana je dinda lepak kan diri , pasti je ada teman disisi .Alhamdulillah ya Allah . tak la bosan sangat macam sebelum ni dan lagi-lagi bila dia yg terlebih dahulu mencari dinda  jawabnya memang seharian la kami berkepit hmm  . . .kepit je tau . kepit gaya mana , jangan nak tanya .asalkan bukan disepit haha

Someone yg close dengan dinda ada bersuara " awak ada ramai peminat , sebab tu mereka ambil tahu hal awak "

Pada dinda mereka bukan peminat tapi mereka lah rakyat Malaysia yg perihatin haha tengQ^^

-you make my day-



Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx