LAYANKAN JE LAH

Minggu yg agak sibuk  buat seorang orang seperti dinda sejak kebelakangan ini dan esok tiba jugak jumaat yg dinantikan ( offday ) tapi tidak jugak bermakna  esok dinda dapat rest 100% . uruskan rumah sudahnya pasti . almaklum anak perempuan yg comel ni haha *perasan le tu * hmmm celik mata je dah kena fikir nak masak , mengemas , mencuci dan melayan .

Haaa?? Melayan ? Haha nope . maksud dinda melayan kan perasaan la . perempuan single ni nak melayankan siapa lagi . kucing pun takde dibela .

Are you sure you are single?


Hmmmm dulu ye . . . .sekarang tak lagi . . .eh ! Macam iklan le pulak ! Sekarang dunia dinda dah tak lagi sunyi sepi macam dulu . kemana je dinda lepak kan diri , pasti je ada teman disisi .Alhamdulillah ya Allah . tak la bosan sangat macam sebelum ni dan lagi-lagi bila dia yg terlebih dahulu mencari dinda  jawabnya memang seharian la kami berkepit hmm  . . .kepit je tau . kepit gaya mana , jangan nak tanya .asalkan bukan disepit haha

Someone yg close dengan dinda ada bersuara " awak ada ramai peminat , sebab tu mereka ambil tahu hal awak "

Pada dinda mereka bukan peminat tapi mereka lah rakyat Malaysia yg perihatin haha tengQ^^

-you make my day-



Comments