MENDELETE YG HARAM

Lama dah blog ni sunyi dari barisan ayat dinda . Bukan sengaja tapi disebabkan masalah kesihatan yg agak kurang merangsangkan , maka tiada lagi kidungmu ! Eh haha bukan lah . Makanya tiadalah deretan hurup rumi melafaskan ayat meroyan dan merepek repek disini .

Bila baca post maqnie nurseri pasal dia terdelete lebih kurang 1200 pic dalam blog dengan secara tak sengaja . Dinda baru teringat yg dlm blog dinda ada banyak jugak entri yg mempunyai gambar dinda yg tidak bertutup kepala . Ala pada suatu zaman dahulu , dinda cakap jujur ni , dinda pun kureng sikit akhlaknya . Al maklom zaman remaja la katakan , ingatnya asik nak ' havoc ' je memanjang .

So ni baru siap habiskan mendelete pic yg agak keterlaluan 2/3 tahun yg lalu . Alhamdulillah . . . Esok sambung lah lagi kan sebab ada lebih kurang 1500 pic dlm blog dinda ni . Bettry hp pun dah nazak sangat ni .

Esok masih ada . . . .

Dan pesanan dinda sebelum tidur ni

" orang lain tak boleh ubah kita , hanya kita yg layak mengubah perangai kita .dari perangai elok kepada yg lebih elok . Dan mana ada manusia yg sejak lahir dia sorang yg baik "

Kan?? Kalau ada lah orang baik sejak lahir , meh suruh dia pm dinda difacebook atau dm dinda ditwitter atau message dinda di wechat .

Eh ! Nak bagi tau ni wechat dinda dah tukar id ye . . . Lets go to " yenda_yen " dan kalau add friend awak tak diaprove tu maknanya dinda tak on wechat la tu . . Tunggu ah kalau dinda rajin dan free , baru dinda aprove . .orite😉


🍧 . . .sedapnya dapat makan aiskerim memalam camni kan . . .hmm

Comments