DINDA KUAT CEMBURU ?


Amat sulit bila dapat pasangan yg kuat cemburu . Antara kasih dan kasihan , mangsa keadaan sering menjadi mangsa cemburu terus-terusan . Ini agak tidak adil disisi undang-undang jiwa . Mangsa dan pemangsa tidak dapat hak yg sepatutnya .


Kalau orang cakap ,cemburu tandanya sayang ,agak pelik kalau sebab sayang jugak banyak ikatan perkahwinan ,percintaan musnah angkara cemburu . Hidup jadi kacau bilau , kerja tak terurus , penampilan nampak serabut , dan gaya hidup pun agak tidak menyihatkan !


Dinda sorang yg kuat cemburu ?

Yaaa . . .dinda seorang " cemburu tegar " !! Yey . . Dah macam penagih tegar pulak lagaknya kan . Bytheway dinda memang kuat rasa cemburu bila . . .bila . . .bila mana ada seorang orang boleh tahan dengan perangai pasangannya yg macam-macam , dia masih bajet ok jek , sepertinya takde apa-apa yg berlaku ,padahal pasangannya dah buat dia macam-macam dah . Arghh . .tabahnya kau duhai manusia , kalau dinda lah dapat pasangan yg kuat buat perangai ni , memang " carik lain lah " ahahaha ***gelak kurang ajar


Dan someone yg dah close dengan dinda sejak 3/4 tahun lepas , ada tanya tadi . .

" kak ,kenapa kau tak kawen-kawen lagi ek ? Kau jual mahal sangat ke ?"


Hmmm . . Semuanya bersebab beb ,  perkahwinan bukan aktiviti suka-suka ,atau sekadar mengisi masa lapang . . . Ade jodoh tak kemana kan ? * smile goat* heeee



2 comments:

vimax said...

Terimakasih
Vimax
Obat Vimax
Vimax Canada
Vimax Asli
Vimax Asli Canada
Vimax Original
Distributor Vimax
Klg

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)