STILL UNWELL

Blog dinda dah sepi . . .tak macam selalu ,riuh je memanjang . Bila si bunga hati dah jadi perantau , dinda makin busy menguruskan kehidupan ni , termasuklah dengan kerjajaya ditaska , urus kerja dirumah , study dikolej dan tanggungjawab sebagai seorang kak long .


Minggu lepas dinda tak sihat lagi dan tiba - tiba dinda rebah ditempat kerja , kemudian ayah hantar dinda ke klinik  ,kata doktor handsome dinda kena lebihkan rest . Hmm

Dalam dunia ni ,kalau asik nak fikir pasal rest ,memang tak jauh la jalannya . Dengan kudrat sorang perempuan comel dan penyayang ini ,dinda akan teruskan juga usaha semua yg dinda ada ni . Sakit ???? Ubat kan ada . Dan lagipun ,sakit tu kan penghapus dosa kecil ,so memang dinda kena redha .


Dan harini ,dinda masih "unwell . . . . "

Comments