BERAKHIR SEBUAH ID




Ok fine !  Tu id wechat Mia zarra . my blood sister . harini atas dasar malas nak peningkan kepala , dinda delete semua contacts dinda di id yenda_yen . so tamat sudah aktiviti alam maya dinda disana . cukuplah beberapa bulan yg dinda harap dapat beri bahagia tapi hasilnya hampa .

Takpe . . . Kalau sebelum ni dinda asyik fikir nak bagi orang bahagia ,nak happy kan orang lain , but kali ni dinda dah give up . Bila mana hak peribadi dinda tidak dihormati . Lebih lagi ianya dilakukan oleh orang terdekat . Kecewa dan hampa sangat-sangat .

Nak buat apa ? Benda dah jadi , orang pun dah tau makanya pasrah je lah kan dan dalam masa yg sama ada lebih baik dinda pergi menjauhkn diri .



Ala lahir pun sorang ,so tak hairanlah kalau mati sorang , makan sorang ,tidur sorang . . .. Haha pasrah gile dinda sekarang ni .

Comments

anakjawe said…
;(