KUNJUNGAN PEMBACA BLOG DINDA


Malam ni berpeluang menyelongkar blog lama sikit ,sebab rasanya letih kot nak fikir pasal perasaan ni . Hmmm entahlah  . . . Menyesali satu-satu hal pun bukan dapat kembalikan masa yg dah terlepas tu . Bertabah jelah duhai hati , tenang-tenangkan jelah duhai perasaan .


Dibawah ini merupakan hasil kunjungan pembaca setia blog peribadi dinda Lyenda Lyen . Harap nama itu disenangi oleh semua pihak . Kerana nama itu dah bertahun dinda pakai didunia alam maya ni . Dan agak serasi.


Malangnya qouta wifi dinda dah habis pulak malam ni , so ini jelah hasil yg dapat dinda kongsikan kat awak . Graf merajuk tak nak jumpa semua orang ,so dinda kena simpan ianya didalam galeri tab dahulu . Hmmmm ingat nak tunjukkan graf kat awak semua tapi graf blog dinda ni merajuk pulak malam ni , ngade je kan graf tu , sikit-sikit merajuk ,sikit-sikit touching . . Hmm sabo je lah . .

Bytheway . .

Tengs so much untuk semua orang yg sudi lepak dalam blog dinda selama ini , dan jika awak kerap melewati blog ini , makanya awak juga telah menjadi sebahagian dari hak milik peribadi dinda jugak . . Hmmm . . . Takpe kan ??











Comments

anakjawe said…
yenda.. ammakk.. hihii
Yenda Ixati said…
Heeee . . . poodah