LELAKI MANJA




Lelaki manja ?

Macam tak nampak tapi memang ada haaa . . .Serious lah dinda cakap ni , setiap lelaki tu ada manjanya . Mungkin bukan untuk tiap orang yg ditemui tapi hanya untuk insan yg tertentu sahaja . Tapi ia tetap  kekal ada . . .tapi kan dlm  manja- manja pun misai tetap melintang , janggut tetap sejemput , dan senyuman masih kekal mahal . Aww dinda gedik pulak hehehe

Eh ! Dinda dah reti puji lelaki pulak ke sekarang ni ?

Takdelah ,pada dinda kekadang lelaki ni memang manja , lagi-lagi time diorang mengadu rindu . . .lahaiii . . Macam nak lempang - lempang je pipinya tu haaa .Mengalah baby manjanya kan . Hmmm tapi tulah part lagi risau bila dia dah terlalu manja ni takut manjanya tu makan tuan pulak , haa nahas nanti  bro !!



Comments