ORANG BERANGAN JE KOT


Ramadhan ke 7 !

Aku kat kampung Muar . Menjaga nenek dibulan puasa katanya . Teman nenek puasa ,teman nenek masak ,teman nenek berbuka . Boleh kata 95% aktiviti aku bersama nenek cumanya bila nenek take her nap ,aku layan twitter .aa masa tu dah tak boleh ajak nenek sebab nenek takde akaun twitter lagi . Lagipun takde benda nenek nak tweet mia oii . Korang tu memang rajin meroyan ntah hape-hape ,tuit sana ,tuit sini .

Adoiyai ,nenek bahan guwa beb ! Kahkah

Lama kan aku tak melepak blog ni . Orang cakap ,bulan puasa bukan je tahan lapar dan dahaga ,tapi kena tahan semua perkara yang tidak mendatangkan manfaat tu . Contohnya merepek repek macamni lah . So tu sebab aku duk diam-diam kat kampung jeling-jeling anak tok ketua .. :p

Facebook Adinda ixati aku dah delete!
Wechat yenda yen pun aku dah deactive!
Wechat raniaevans aku dah kena kebas!

Erm layan la twitter tu sambil usya-usya anak TanSeri ,anak Datok ,anak yb , bhaha berangan tak beragak aku ni kan .shhh mana la tau rezeki .masin idea aku ni ,tup-tup 4 tahun akan datang aku kena lamar atas pentas ? Ahha masa tu korang jangan pulak bergosip kat laman sosial korang tu ea ?


Haish berangan lagi  erm .. **sambil garu kepala yg tak gatal**