ORANG KENA BERUBAH KE?



Aku diarah berubah . Lupakan kisah cinta aku dengan perempuan dan try pulak merebut cinta lelaki . Aku blurrr . Sejak dari aku lahir lagi mama dah suruh jangan bercampur dengan budak lelaki . Lepas tu aku bersekolah pun muridnya semua perempuan . Sekolah menengah pun sama ,semua perempuan . Masa aku buat partime kat kilang pun pekerja nya semua perempuan . Adik beradik pun semua perempuan . Kawan rapat semua perempuan . And now ,aku duduk dalam kelompok majoriti semua perempuan , kolej kejururawatan , nah !! Macamana aku  nak lupakan  perempuan dan kasih sayang nya?? Mustahil doe!!


Kata Gammer  yang sangat ambil kisah pasal aku , sebenarnya ramai budak lelaki suka kat aku , tapi aku memang tak ambil port pasal cinta lelaki . Dengan amanah akak , aku nak fokus pada pelajaran . Dan ianya ambil masa 3 tahun ok , bukan 3 hari or 3bulan .


arghhh ...tidur lagi sedap aaa ~ k, baii