AYEEEN BUAT KEJUTAN SIAKK !!


Ok ! Harini aku feel free bila nurse cantik molek tu kena balik wad sebab kes dia ada masaalah . Aku lega gila !  Aku suruh nurse tu diganti dengan Fisha , bedmate aku ! Bedmate? Hahaha sure korang tak paham ,tapi mana yang tau tu sila diam .


Bila Fisha stay dengan aku ,ofcos la aku berpeluang melayari wechat idaman . Id ? Rahsia hahaha . Ok senang cakap aku pun berpeluang cerah untuk date dengan ayeeen . Dari pagi sampai jam 3 petang !  Cover yang dah delay beberapa hari tu aa kan .


Then lepas doktor datang untuk pemeriksaan ,aku kena pass handphone kat Fisha sebab aku tak boleh pegang handphone dalam wad . Aa ni undang-undang baru ciptaan manusia ! Hahaha dan lepas jam 4 petang , Fisha kena balik asrama sebab dia ada date dengan tunang dia . Tinggal lah aku kesepian diatas katil tu . Guwa pasrah bhai hahahaha


Tak sampai 10 minit aku pasrah , sis Umaira  datang pulak melawat aku diwad . Shes offer me .. nak online tak?? Aku senyum je . Nak id mana ?? Eh .. dia menyoal aku pulak . Haha  orang nak online id Fisha la sis !  Ok .. then dia login kat id tu lepas aku masukkan  password nya .

Nah !! Kejutan dari ayeeen ! Nice words !  Aku serta merta  blurrr ...


Aku tak dapat berfikir untuk beberapa minit selepas tu . Aku  logout then aku bagi handphone kepada sis Umaira . She asked me why ???? Aku jawab .. orang letih la sis . Tadi pun orang dah lama online  . Dan sis umaira pun suruh aku baring . Dah pergilah tidur ,sis jaga kamu ok . Aku senyum dan menganggukkan kepala


Aku baring lesu..


Ok aku lupa yang aku sakit dan aku juga lupa yang aku tak seperti yang dulu . Aku nangis tanpa henti tanpa dikesan oleh sis Umaira . Aku bodoh sebab aku lupa siapa diri aku sekarang . Aku memang tak layak !!

Ayeen .. maaf , orang da baca message dia untuk  Fisha . Ok ,dia tak yakin kan?? Orang nak beritahu . Orang akan pergi jauh lagi lepasni . Mungkin lebih jauh dari sekarang . Semuga dia bahagia disana,selamanya .. orang memang takkan teruskan apa je urusan dengan orang yang tak yakin pada apa yang dia da miliki . Selamat tinggal sayang ..