GELORA JIWA ORANG



Mereput dalam bilik ni dah beberapa hari . Hari minggu ,family pergi undangan kawin dan aku ditemani Fatin . Aku tengok dia asik melayan bf dia di handphone . Aku jadi sebak dan sayu , tetiba rindu kat ayeeen datang membuak . Dengan nada sayu aku bersuara perlahan kat Fatin dgn harapan aku dapat simpati dari dia 100% !

Beb , belanja hotspot sikit .
Ko nak online wechat ke ?
Takla , aku nak taip di blog .
Mama ko tak marah ke nanti?
Ala ,mama mana tau aku ada blog doe
Ok ,aku boleh je belanja , tapi jadi apa - apa ko tanggung sendiri ea.
Yeeelaaaa .. pat aa beb ..

Aku jadi tambah sebak dah hampir nak nangis pun ada ni .

Sebenarnya aku rindu semua tentang dunia alam maya aku yang sering aku layari selama ni . Terutama ayeen dan kawan rapat aku zaid . Lain pun aku rindu jugak tapi taklah sehebat aku rindu budak berdua ni . Sebab masa hari jumaat tu tak sempat nak wish goodbai pun . Tak sempat nak salam kiss tangan , laga-laga pipi , laga-laga bahu , hihihi . Gurau je la . Seyes rindu korang doe . :'(


Ayeeen .. dia dah berubah hati ke belum ?  Hahaha soalan maut ni . Kalau orang dapat tau dia ada main message dgn perempuan lain ,memang orang tak cari lagi dah lepas ni .. aaa .. be careful aaa .. :p

Harapan aku korang semua sihat - sihat belaka disana . Pasal aku jangan risau lah k , saka aku si Fatin ni ada je disini menemani . Saka??? Tu hah si pengkid yang dah tamat tempoh .. hahaha dia la jadi nurse peribadi aku sekarang . Dapat la manja -manja dengan dia dalam rumah ni


 Ermm gatal nyaaaa hang mia !! Cubit peha** auww ...sedapnyaaa hahahaha