SERABUT DOE



Hahaha apa sey aku dah buat !? Habis semua draf aku publish .peh bukak pekong sendiri nampak . Sorryla aku belum sihat lagi sebenarnya tapi oleh kerana nurse yang jaga aku ni offer notebook , better aku gunakan untuk work out jari aku ni yang dah lama mengeras dan beku . Seyes aku dah mula bosan dalam wad ni . Cantik mana pun nurse yang jaga ,dia tak dapat bagi aku tenang kali ni !  Bapak bosan bhai guwa sekarang  !! Nasib aku bukan awek ajet ajet  manja  jadi aku wat donno je la lepak atas katil ni .padahal kepala serabut gila beb  !! Arghhhh !