Skip to main content

AKU KAKI STALKER ?



Aku kaki stalker ? Wak lu !!


sorry la beb ,dari aku bazir masa nak stalker korang better aku usya Sumail , jutawan 16 tahun tu . Pe barang nak stalker-stalker ni , memang not my taste doe.  Aku tak minat aa nak amek tahu hal public ni sangat . Lagi-lagi hal peribadi budak bawah umur ni , alahai sorry k ,sorry sangat ea beb..tapi  kalau benda tu berkait dengan motor atau DOTA 2 tu boleh lah aku stalker. Kalau setakad orang test market ni ,ermm..not me okey ~ hahaha kerek sey guwa**


Eh bawah umur tu berapa tahun ek ?? Aaa.. menurut istilah fungsui , yang lahir selepas 1995 tu kira bawah umur lagi la kot , sebab nombor kat depan umur dia ,kalau tak 0 sure 1 . I means 01 year old or 19 years old ,maybe ..yeaa they are too young babe . Oopsss.. sorry ..kalau macam aku dah nombor 2 didepannya..iaitu 20 tahun laaa kahkahkah  sedarkah beliau ek ?? Anu tu..anu tu aaa..ek ??? Hahaha


Macam malam ni . Bila aku dah berkali -kali online wechat then duduk mereput sengsorang pada minggu lepas-lepas , now biarpun  aku ada internet pun aku dah amek keputusan muktamad , no need log in wechat at night .sebab ?


Sebab aku tak suka ganggu privacy orang lain. Contohnya orang nak beriadah ke , orang nak sembang dengan kawan-kawan ke, orang nak happy-happy lepak mamak ke , orang nak gamming ke, orang nak buat kerja untuk masa depan ke dan orang nak enjoy-enjoy cuci mata ke .. aku malas nak kacau dah . Harap sangat kehilangn ini beri bahagia pada semua orang . maybe la kot huhuhu ..eh aku berhuhu pulak malam ni ?


Kahkahkah ..aku ? Ada ni aaa lepak bilik , layan lagu sampai terlelap . Look more better dari simpan geram .. but yang penting aku tak curang dalam perhubungan .. eh ?? Jom berhuhu  sampai esok ! Layan movie waktu awal pagi pun nice jugak ni . Movie apa sedap ek ? Hahahaha harini macam tak mau banyak warna lah . Pergh ..super duper sey !

Popular posts from this blog

DOA BUAT KEKASIH *CINTA JARAK JAUH*

assalamualaikum
mood sedih dari malam tadi...
semalam ye malam semalam, selepas aku offline dari laman web tu ,
secara tak sengaja hati ni tetiba jadi sebak mengenangkan dia,
kekasih ku yang jauh disana .
sekian lama menjalinkan perhubungan dengan dia,
sekali pun kami tak pernah bertemu.
kini masa hampir menjangkau ketahun yang ketiga
dan kami masih setia bersama
dan tidak lagi pernah bersua muka~ pelik tapi benar~





tak pernah aku bayangkan bagaimana telatah sebenar dia,
bagaimana rupa peribadi sebenar dia,
dan yang aku pelik kenapa aku tidak pernah memikirkan yang negetif tentang dia!
kenapa tidak? adakah ini di kata kan cinta itu buta!?




namun pekara yang buat aku terasa sebak tak tertahan,
dia masih setia menunggu aku walau berbagai dugaan pahit getir ,
tentang pembohongan status aku ,
tentang kesihatan aku yang tidak memberansangkan ,
dengan perangai aku yang suka membuat tuduhan yang tak berasas tentang dia..




ye.. dia masih tetap sabar.
aaah !! kejam nya aku terhadap dia,
teruknya …

CIKGU AYU

Hari ni teringat kat someone pulak time sunyi sepi ni.....dia tak lain tak bukan ialah cikgu Ayu yeaa..cikgu Ayu yang memang sedia ayu ... manja ..lemah lembut dan comel ,ramai yang tertarik dengan keayuan cikgu Ayu



cikgu Ayu baru ditukarkan kesekolah aku .katanya dia mengajar aliran sastera ! ish..malangnya aku berada dialiran science !ah.tak ada rezeki la camni ...ramai murid lelaki yang tergoda dengan kecantikkan cikgu Ayu dan aku yang murid perempuan ni pun ..kalau sehari tak nampak kelibat cikgu Ayu .rasanya tak sempurna hari persekolahan aku pada hari tu .. serious ~

suara tapak kasut tumit tinggi cikgu Ayu sangat aku kenal tik tok , tik tok..yea..langkah cikgu Ayu teratur melangkah...bila kedengaran  bunyi itu,mata kami akan sedia menjeling ketepi tingkap fuh .... saat tu mata pasti tak berkelip..pandangan kami tajam ketingkap kelas ok..ok...bukan aku aje ok,malahan murid-murid dikelas lain pun sama mengalami stuasi yang serupa !


ohh cikgu Ayu... kenapa kamu ! jerit ketua kela…

BILA PEMAIN BOLA BERCERITA PASAL AKU

Mama kata biar sikit perasan  dari langsung takde perasaan
hahahaha
aku ok jew,janji bahagia...
sorry it too much ...
mmuuaachx