AKU KAKI STALKER ?



Aku kaki stalker ? Wak lu !!


sorry la beb ,dari aku bazir masa nak stalker korang better aku usya Sumail , jutawan 16 tahun tu . Pe barang nak stalker-stalker ni , memang not my taste doe.  Aku tak minat aa nak amek tahu hal public ni sangat . Lagi-lagi hal peribadi budak bawah umur ni , alahai sorry k ,sorry sangat ea beb..tapi  kalau benda tu berkait dengan motor atau DOTA 2 tu boleh lah aku stalker. Kalau setakad orang test market ni ,ermm..not me okey ~ hahaha kerek sey guwa**


Eh bawah umur tu berapa tahun ek ?? Aaa.. menurut istilah fungsui , yang lahir selepas 1995 tu kira bawah umur lagi la kot , sebab nombor kat depan umur dia ,kalau tak 0 sure 1 . I means 01 year old or 19 years old ,maybe ..yeaa they are too young babe . Oopsss.. sorry ..kalau macam aku dah nombor 2 didepannya..iaitu 20 tahun laaa kahkahkah  sedarkah beliau ek ?? Anu tu..anu tu aaa..ek ??? Hahaha


Macam malam ni . Bila aku dah berkali -kali online wechat then duduk mereput sengsorang pada minggu lepas-lepas , now biarpun  aku ada internet pun aku dah amek keputusan muktamad , no need log in wechat at night .sebab ?


Sebab aku tak suka ganggu privacy orang lain. Contohnya orang nak beriadah ke , orang nak sembang dengan kawan-kawan ke, orang nak happy-happy lepak mamak ke , orang nak gamming ke, orang nak buat kerja untuk masa depan ke dan orang nak enjoy-enjoy cuci mata ke .. aku malas nak kacau dah . Harap sangat kehilangn ini beri bahagia pada semua orang . maybe la kot huhuhu ..eh aku berhuhu pulak malam ni ?


Kahkahkah ..aku ? Ada ni aaa lepak bilik , layan lagu sampai terlelap . Look more better dari simpan geram .. but yang penting aku tak curang dalam perhubungan .. eh ?? Jom berhuhu  sampai esok ! Layan movie waktu awal pagi pun nice jugak ni . Movie apa sedap ek ? Hahahaha harini macam tak mau banyak warna lah . Pergh ..super duper sey !

Comments

Muhd Zaid said…
kuaja punya buntal!!
Yenda Ixati said…
Jap pkir ,nak gelak ke nak buang angin ni ek ..ermm..