AKU KENA AKUR 400%



Assalamualaikum beb

Akhirnya aku kena akur . Tak mudah nak dapat apa yang kita selalu angankan .  Bukan mudah nak harapkan orang sayang kat  kita  ,hargai diri kita , hormati perasaan kita sama macam kita sayang dan hargai dirinya .


Dulu aku fikir  bila cakap dah sayang , then pasangan kita akan sentiasa ada disisi  saat kita perlukan dia . Saat kita letih , saat kita memang terlalu rindu kan dia . Aku sebenarnya tak perlu dia ada depan mata aku 24/7 beb , tapi dia hanya perlu muncul disaat aku perlukan perhatian dan kasih sayang dari dia . Tu je !! Sumpah aku tak mintak lebih ! Aku tak mintak duit dia ! Aku tak mahu tahu pun harta banyak mana milik dia ! Aku takkan tanya besar mana hebatnya pengaruh ahli keluarga dia . Sumpah beb , aku tak pandang semua tu . Tapi please ..pahami perasaan aku  , kesian lah sikit kat hati aku ni . Hargai kesetiaan yang aku labelkan hanya untuk dia dan tiada orang lain lagi da .

Hahaha


Ahhh .. jangan mimpilah kau Mia  !  Kau siapa nak control semua aktiviti kekasih kau tu ? Mak bapak dia pun tak halang anak dia nak buat apa yang dia suka  , yang kau pergi terhegeh-hegeh tu kenapa ?  Ok finally ,aku akur seakur akurnya , kini aku menyerah kalah , aku kena tahu yang ..


" aku bukan sesiapa  "
" aku cuma ada hubungan cinta ,bukan isterinya lagi "
" aku akan dicari bila dia rasa bosan dan sunyi "
" aku hanya lah seorang perempuan yang banyak bagi problem kat ramai orang "
" aku cuma perempuan yg perlu dikasihani sebab aku lemah "


Ok ,k .. ** hands up **


Beb .. sebenarnya  cinta bukan begitu . Dan akhirnya sekali lagi aku kena rewind  kata-kata yg " menyinta bukan makna memiliki "


K .. aku akur 400% !


No comments: