AKU KENA MARAH



Sedapnya tido....ermmm..



Senanya aku baru bangun tidur . 1 malam aku tak boleh tidur sebab batuk. Bila kerja edit aku siap pada pukul 3 am . Tengok bantal je aku dah macam nampak Ayeen !  Aku terus naik atas katil dan pelok bantal kuat- kuat . Ermmmmm ... rindunyaaaaa kat diaaaa.


 Tapikan  pada masa lepas solat maghrib sebelum tu aku dah kena marah dengan ayeeen . Dia cakap :


"  kalau dengan bf sendiri pun tak nak percaya , baik tak yah kata rindu ! " sambil pandang ke arah lain lelaju . (Action tu aku mengade tambah ) hahaha


dan bila ayeeen dah cakap macam tu  dan tak nak dah pandang muka aku lagi .. aku pun bersandar di dinding bilik sambil jatuhkan tubuh aku ke lantai perlahan - lahan . Airmata aku turun laju . Macam mat rempit pulas minyak sampai habis nombor kat meter motor . Laju siot .. aaa


Aku yang masih duduk dilantai bilik , bersandar di dinding bilik ( macam gambar bawah tu ) menangis dan terus menangis . Tapi masih sempat mengade - ngade menjawap kata-kata ayeeen tadi . Kata aku :


"Ok ,bencilah orang semahu dia ..marah aa marah la orang ni !!  "


.. aku hentak -hentak kaki kat lantai . Dengan bangganya ayeeen balas kata-kata aku tu dengan ayat poyo .. OK . Just ok je beb ?!! Aaaa.. baby baru lahir pun tau aaa taip perkataan tu ... eleh ..aku tutup tab dan aku tinggalkan Ayeeen sorang - sorang kat Selenguh tu !! Padan muka dia !! Biar lah .. nanti kucing dia yg warna oren tu hilang , jangan tanya aku camana kucing tu ada kat Johor Bahru . Aaaa ... hati-hati ..



Aku frust senanya , semalam aku ada taip post pasal gitar aruah akak , dah siap publish post tu kosong doe !!!  Sumpah ! Dengan tajuk BILIK HATI  Dan dah view 7 times . Tapi 1 perkataan pun takda kat situ !!? Asalnya aku marah aa kan , tapi bila aku tenung lelama gitar akak tu ..aku jadi seram aaa...ermmm  apa sey aku ni . Dah aaa masa tu maghrib . Korang rasa kenapa ek ?? Tu pic gitar aruah kak Lyen ..  dia marah aku jugak je beb? Macam ayeeen marah tu ?? Adoiyai jangan aa marah aku reramai .. sedih doe ..aaa




Comments